Χρονόμετρο

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ: Στηρίζουν τους εκπαιδευτικούς του 16ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ν. Καβάλας από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, ενός  ιστορικού σχολείου που πρωτοστατεί στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας με  εκπαιδευτικές δράσεις και όχι μόνο και που ποτέ στο παρελθόν δεν έδωσε αφορμή για αρνητικά σχόλια.  Ενημερωθήκαμε και ζητήσαμε από τα πειθαρχικά όργανα πλήρη διαλεύκανση του θέματος. Η αξιοπρέπεια και το κύρος των εκπαιδευτικών πρέπει να προστατευθούν για το καλό του Δημόσιου Σχολείου.

  Οι εκπαιδευτικοί των Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της χώρας είναι αυτοί που με αυταπάρνηση και κάτω από δύσκολες εργασιακές συνθήκες, κράτησαν και κρατούν όρθιο το Δημόσιο Σχολείο παρέχοντας ποιοτική δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση σε όλα τα παιδιά (μαθητές/μαθήτριες) που κατοικούν στη χώρα μας χωρίς διακρίσεις και με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα.

  Και να μην ξεχνάμε, μαθητές, γονείς και δάσκαλοι είμαστε συνοδοιπόροι στον αγώνα αυτό.

   

  Για το Δ.Σ.

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.