Χρονόμετρο

  Συλλήψεις για ναρκωτικά στην περιοχή Αν.Μακεδονίας – Θράκης.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

   

  Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 01 έως και 06-07-2024σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας, Καβάλας, Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας εννέα (9) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν εννέα ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

   

  Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την 4-7-2024 το μεσημέρι σε οικισμό της Δράμας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι κατελήφθη να κατέχει στην οικία του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 114 γραμμαρίων καθώς επίσης και δύο φυτά κάνναβης.

  Επιπλέον, σε οκτώ ακόμα περιπτώσεις, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέλαβαν έναν ημεδαπό στο Διδυμότειχο, έναν ημεδαπό και έναν αλλοδαπό σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης και της Σαμοθράκης, τρεις ημεδαπούς στην Κομοτηνή, δύο ημεδαπούς σε περιοχές της Καβάλας και μία ημεδαπή σε περιοχή της Δράμας, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τρεις οικίες, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και την κατοχή των δραστών κατά περίπτωση, συνολικά τρία φυτά κάνναβης,μικροποσότητεςακατέργαστης κάνναβης, αμφεταμίνης και ναρκωτικής ουσίας «Μπονσάι»,4ναρκωτικά δισκία και114 πλαστικά καψύλλια με περιεχόμενο άγνωστης χημικής σύστασης.

   

  Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις εννέα υποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τα Τμήματα Ασφάλειας Δράμας, Καβάλας, Κομοτηνής και Διδυμοτείχου,το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης και ο Αστυνομικός Σταθμός Ορφανού Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.