Χρονόμετρο

  ΚΑΒΑΛΑ: Αξιοπρεπής, η συγκέντρωση για την στήριξη της ελληνικής διαπραγμάτευσης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Περισσότεροι από 500 πολίτες αψήφησαν τη χαμηλή θερμοκρασία και έδωσαν το «παρών» πριν από λίγη ώρα στο συλλαλητήριο, στην πλατεία Καπνεργάτη, που κάλεσε η «Πρωτοβουλία Πολιτών για την στήριξη της ελληνικής διαπραγμάτευσης».

  Παρόντες ήταν ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Καβάλα, Κώστας Μορφίδης, ο υποψήφιος με τους ΑΝ.ΕΛΛ., Βαγγέλης Παππάς, μέλη και ψηφοφόροι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., στελέχη δημοτικών παρατάξεων από Καβάλα, Νέστο και Παγγαίο, που είχαν τη στήριξη του κόμματος, που ηγείται πλέον του κυβερνητικού συνασπισμού, μεταξύ των οποίων οι Θόδωρος Μπόνος και Περικλής Αμπεριάδης.

  Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Πλασάτης, ο οποίος ανέφερε ότι τώρα που τελείωσαν οι εκλογές και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη, πρέπει εμείς να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε!».

   

  Και στην συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

   

   

  AGANAKTISMENOI (1) AGANAKTISMENOI (2) AGANAKTISMENOI (3) AGANAKTISMENOI (4) AGANAKTISMENOI (5) AGANAKTISMENOI (6) AGANAKTISMENOI (7) AGANAKTISMENOI (8) AGANAKTISMENOI (9)


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.