Χρονόμετρο

  Απονομές σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 6Χ6

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 3 Μαρτίου, ο λόγος για το 18ο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 6Χ6 Δημοτικών Σχολείων Δήμου Καβάλας.

   

  Στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου πήραν μέρος 46 ποδοσφαιρικές ομάδες μαθητών δημοτικών σχολείων, από αυτές οι 28 ήταν ομάδες αγοριών και οι 18 κοριτσιών.

   

  Στο φετινό πρωτάθλημα πήραν μέρος συνολικά περισσότερα από 550 μαθητές. Διεξήχθησαν συνολικά 92 ποδοσφαιρικοί αγώνες, την φροντίδα της διοργάνωσης των οποίων είχε η Διεύθυνση Αθλητισμού της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

   

  Στον μικρό τελικό των κοριτσιών η ομάδα του 11ου Δημοτικού Σχολείου αντιμετώπισε αυτήν του 21ου Δημοτικού Σχολείου, στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 τέρματα, στα πέναλτι επικράτησε η ομάδα του 21ου Δημοτικού Σχολείου.  Και στον αντίστοιχο αγώνα των αγοριών η νίκη κρίθηκε στα πέναλτι αφού οι ομάδες του 25ου Δημοτικού Σχολείου και του Δημοτικού Σχολείου Νέας Καρβάλης αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4 τέρματα, στην κανονική διάρκεια του αγώνα, στα πέναλτι επικράτησε η ομάδα του σχολείου της Νέας Καρβάλης με 9-5 τέρματα.

   

  Στον τελικό των κοριτσιών, η ομάδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου αντιμετώπισε την ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Παληού την οποία νίκησε με σκορ 6-0 τέρματα. Στο τελικό αγώνα των αγοριών η ομάδα του 22ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας επικράτησε επί της ομάδας του Δημοτικού Σχολείου Παληού με σκορ 5-2 τέρματα.

   

  Αξίζει να σημειώσουμε ότι την τελετή απονομής των κυπέλλων στους πρωταθλητές μαθητές, τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κος Στέφανος, ο οποίος από κοινού με την πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης Αναστασία Ιωσηφίδου έκαναν τις απονομές. Ο σεβασμιότατος απεύθυνε ευχές σε όλα τα παιδιά και τα κάλεσε να αγωνίζονται πάντα για το καλό.

   

  Από την πλευρά της η κα Ιωσηφίδου τόνισε ότι η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και ο δήμος Καβάλας θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν διοργανώνεις στα το μίνι ποδόσφαιρο και το μίνι μπάσκετ, με στόχο κάθε χρόνο να παίρνουν μέρος όλο και περισσότερα παιδιά του δήμου Καβάλας.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.