Χρονόμετρο

  Η καραμέλα έχει γεύση Σιμιτσή!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο πρόσωπο του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μούτλια, η παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου, βρίσκει τον πλέον κατάλληλο, από την πλευρά των υποψηφίων συμβούλων, για να αντιπαρατεθεί τόσο προς την διοίκηση της Δήμητρας Τσανάκα, όσο και προς την «ουρά» του πρώην δημάρχου Κωστή Σιμιτσή, τον Θόδωρο Μουριάδη.

   

  Έτσι σε προχθεσινή τηλεοπτική εκπομπή με εκπροσώπους όλων των παρατάξεων, ο κ. Μούτλιας, ουκ ολίγες φορές ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση, τόσο με τον αντιδήμαρχο Ηλία Καλανταρίδη όσο και τον Λεωνίδα Παππά, ξεκαθαρίζοντας και προς τους δύο ότι έχουν ασκήσει διοίκηση και έχουν ευθύνες για την κατάντια της πόλης. Βέβαια, κάποια στιγμή ο κ. Μούτλιας βρέθηκε στην ανάγκη να εξηγεί και στους δύο, το πώς καθορίζονται οι ΚΑΠ (κεντρικοί αυτοτελείς πόροι) προς του ΟΤΑ, με βάση τον πληθυσμό και όχι τα έξοδα τους, πράγμα που θα έπρεπε και οι δύο να γνωρίζουν και να μην έχουν ανάγκη σεμιναρίου…

   

  Ωστόσο, η μεγαλύτερη ένταση σημειώθηκε μεταξύ του κ. Μούτλια και του κ. Παππά, καθώς ο δεύτερος διερρήγνυε τα ιμάτια του, λέγοντας ότι ο δικός τους συνδυασμός δεν έχει καμία σχέση με την θητεία του Κωστή Σιμιτσή. Βέβαια τι να πει κανείς όταν ακόμη στο δημοτικό συμβούλιο ο κ. Σιμιτσής μιλάει και δεν αφήνει τον κ. Μουριάδη να εκφραστεί; Πάντως ο κ. Λεωνίδας Παππάς, εκνευρίστηκε πάρα πολύ με την ταύτιση, με το παρελθόν Σιμιτσή, με αποτέλεσμα να γυρίσει και να του πει εκνευρισμός ότι «πάψτε να πιπιλίζεται αυτή την καραμέλα»!!! Τι να του πει κανείς όμως, αφού όσο και να μην το θέλει, κανείς η γεύση που αφήνει η καραμέλα, είναι αυτή του πρώην δημάρχου.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.