Χρονόμετρο

  Έκπτωτος ο ανάδοχος στο Νέστο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Έκπτωτος ο ανάδοχος στο Νέστο

   

   

  Άγονος κηρύχθηκε από το ΥΠΕΚΑ ο διαγωνισμός για την εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου Νέστου, καθώς η ανάδοχος εταιρεία δεν υπέγραψε την σύμβαση μίσθωσης.

  Στην απόφαση του ΥΠΕΚΑ αναφέρεται ότι η εταιρεία «ΑΙΟΛΙΚΗ ΚΟΡΥΦΑΟΥ Α.Ε», στην οποία κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του δημόσιου διεθνούς ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας γεωθερμικού δυναμικού δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στην περιοχή Δέλτα Ποταμού Nέστου, στερείται το δικαίωμα μίσθωσης του δικαιώματος έρευνας γεωθερμικού δυναμικού δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στην περιοχή Δέλτα Ποταμού Νέστου, διότι με υπαιτιότητα της δεν προσήλθε να υπογράψει τη σύμβαση μίσθωσης.

   

  Παράλληλα επιβάλλεται κατάπτωση υπέρ του Δημοσίου ποσού πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ, για τη συμμετοχή της εταιρείας στον ανωτέρω διαγωνισμό.

   

  Εμείς φυσικά αναρωτιόμαστε τι μπορεί να συμβαίνει και αυτό το έργο συναντάει τόσα πολλά εμπόδια; Μήπως κάποιοι φροντίζουν να το φρενάρουν; Γιατί δεν είναι λίγο περίεργο να μην εμφανιστεί ο ανάδοχος να υπογράψει την σύμβαση;

   

   

  Ατυχία!

   

  Κοντεύουν τρείς μήνες που προβληματιζόμαστε για το ποιος είναι θαμμένος στον μεγάλο τάφο στον Τύμβο της Αμφίπολης, όπως επίσης και το ποιος τον έφτιαξε… Αν εκείνη την εποχή, δηλαδή το τελευταίο τέταρτο του 4ου αιώνα, υπήρχαν τα νεοελληνικά ήθη, σήμερα θα ξέραμε σίγουρα τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

   

  Πρώτα απ΄ όλα, θα υπήρχε ταμπέλα, για το ποιος το χρηματοδότησε, ποιος το θεμελίωσε και φυσικά ποιος και πότε το εγκαινίασε, όπως συμβαίνει δηλαδή στις μέρες μας σε κάθε μεγάλο έργο!!!

   

  «Μαλάκωμα» ή νηνεμία πριν την καταιγίδα;

  Πολλοί εκλαμβάνουν τη χθεσινή αναβολή της δίκης των ναυτεργατών, ως μια στάση «μαλακώματος» από την πλευρά Μητσόπουλου, όμως υπάρχει και μια ακόμη εκδοχή την οποία και φοβούνται και δε θέλουν να συζητούν οι ναυτεργάτες. Δηλαδή, ότι το χθεσινό αίτημα αναβολής ήταν «στάχτη στα μάτια», ώστε στο τέλος του χρόνου να ανοίξει το θέμα της υπογραφής επιχειρησιακών συμβάσεων, αντί των συλλογικών, που ισχύουν μέχρι σήμερα.

   

   

  Μια ακόμη εκδήλωση από τον Ι.Σ.Κ.

  Ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη (29/10) και ώρα 19.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, με θέμα για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια. Όπως είναι γνωστό, ο Ι.Σ.Κ. είναι από τους πλέον δραστήριους συλλόγους της πόλης, με πλήθος δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων και παρουσιάσεων ενδιαφερόντων θεμάτων γύρω από την υγεία και όχι μόνο.

   

   

  Επιτέλους, κατεδαφίζονται

  Ξεκίνησε από τη Δευτέρα το πρωί η κατεδάφιση των παλιών αποθηκών του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας στο λιμάνι «Απόστολος Παύλος», στη θέση των οποίων πρόκειται να κατασκευαστούν χώροι αναψυχής. Οι εργασίες διεκόπησαν λόγω της εθνικής επετείου και συνεχίζονται, από εβδομάδα αναμένεται το «οικόπεδο» να είναι καθαρό!


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.