Χρονόμετρο

  Τέρμα, μόνο, το τσιγάρο; – Παραλία γυμνιστών στον Δήμο Παγγαίου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τι γίνεται με το νερό;

  Προεκλογικά, κεντρικό θέμα στην αντιπαράθεση των υποψηφίων δημάρχων για το Δήμο Παγγαίου ήταν το θέμα της καταλληλότητας του νερού ένεκα των υψηλών συγκεντρώσεων σε Αρσενικό. Οι εκλογές πέρασαν, το εκλογοδικείο θα πρέπει να αποφασίσει για το ποιος θα είναι οριστικά ο νέος δήμαρχος Παγγαίου, αλλά… για το θέμα του νερού ούτε κουβέντα!!!

  Οι κάτοικοι απορούν, ρωτάνε αλλά απαντήσεις δεν παίρνουν. Τελικά συνεχίζει ή όχι να υπάρχει πρόβλημα με το νερό και αν ναι ποιος φροντίζει για να λυθεί; Μήπως η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας έχει κάτι να πει επ’ αυτού ως εποπτεύουσα αρχή;

   

  Τέρμα, μόνο, το τσιγάρο;

  Πήγε την Πέμπτη το πρωί, στο δημαρχείο ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Λυχούνας και πιθανών και νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ξαφνικά του συνέβη κάτι που δεν το περίμενε!!! Έπεσε πάνω σε μια υπάλληλο που κάπνιζε στο χώρο εργασίας!!! Ενημερώθηκε αμέσως ο διευθυντής του Δήμου Καβάλας Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου για να επιληφθεί του θέματος και να γίνουν και οι αναγκαίες συστάσεις, με βάση ότι ισχύει με τον αντικαπνιστικό νόμο!!!

  Δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε τον κ. Λυχούνα, αλλά να τον προετοιμάσουμε για να μην τρομάξει, γιατί αν κάποια μέρα βρεθεί μπροστά σε καμία ουζοκατάνυξη και μάλιστα εν ώρα εργασίας, όπου επάνω στα γραφεία είναι απλωμένοι κάθε λογής διαλεχτοί μεζέδες και το τσίπουρο ή το ούζο ρέουν εν αφθονία, μην εκπλαγεί αν του πουν το «κοπιάστε»…

  Φτάσαμε στο σημείο, αντιδήμαρχος της διοίκησης Σιμιτσής να συμπεριφέρεται ως κάπελας που πρόσφερε προστασία σε αυτού τους είδους τις συνάξεις, οπότε μην κατηγορούμε τους υπαλλήλους, μόνο, αλλά και όλους αυτούς που επέτρεψαν να γίνει καπηλειό το δημαρχείο… Τυχαίο να είναι που μπαίνεις σε γραφεία για να κάνεις την δουλειά σου και μοσχοβολάνε τσίπουρο, διπλοαποσταγμένο; Μερακλήδες!!!

   

   

  Κόντρα στον καιρό 

  Η Ελένη Ράντου και οι συνεργάτες της, μπορεί να είχαν αντίπαλο των καιρό την Τρίτη το βράδυ, και να έδωσαν παραστάσεις την Τετάρτη και την Πέμπτη με βαριά σύννεφα, απειλητικά, στο βάθος του ορίζοντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η παράσταση Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό. Η φωτογραφία είναι από την παράσταση της Πέμπτης, όπου για δεύτερη μέρα το θέατρο του Φρουρίου ήταν κατάμεστο. Όσο για τους θεατές απόλαυσαν μια εξαιρετική παράσταση με πολλά μηνύματα και χιουμοριστικές καταστάσεις.

   

  Επιτέλους

  Εδώ και λίγες ημέρες έχουν ξεκινήσει τα έργα στην αρχή της οδού Κουντουριώτου από τον ΟΛΚ για να λυθεί επιτέλους ένα χρονίζον πρόβλημα, το να κατασκευαστεί ένα πεζοδρόμιο!!! Συγκεκριμένα στην πλατεία Καραολή και Δημητρίου – πρώην ΔΟΞΑΣ – υπήρχε ένας κυκλικός δρόμος που ξεκινούσε από την οδό Κουντουριώτου και κατέληγε στην παραλιακή!!! Ουσιαστικά οριοθετούσε την πλατεία, ωστόσο από τότε που έγινε πεζόδρομος το άνοιγμα που υπήρχε στο σημείο συνάντησης με την οδό Κουντουριώτου έκλεινε από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια. Από εκεί καθημερινά περνάνε εκατοντάδες άτομα και πολλοί από αυτούς είναι τουρίστες που πηγαίνουν  προς την Παναγία, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να περνάνε σύριζα με τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Επιτέλους ξεκίνησαν τα έργα και σε λίγες ημέρες θα υπάρχει ένα κανονικό πεζοδρόμιο!!!

   

  paralia gymnistonΠαραλία γυμνιστών στον Δήμο Παγγαίου

  Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι ευρέως γνωστό, όμως και ο νομός Καβάλας και ειδικότερα ο Δήμος Παγγαίου διαθέτουν εδώ και λίγο καιρό παραλία γυμνιστών. Αυτή βρίσκεται στο 46ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Καβάλας-Θεσσαλονίκης, δύο μόλις χιλιόμετρα μετά την πινακίδα που αναγράφει τη στροφή για τα Λουτρά Ελευθερών. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι λουόμενοι διαθέτουν και σελίδα στο facebook, η οποία έχει ξεπεράσει τα 1000 μέλη.

   

  Πασχαλίδης και Κλειτσιώτης για 21ο

  Θετικός δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, για την εκταμίευση του ποσού περίπου μισού εκατομμύριου ευρώ, για τις εργασίες ανακατασκευής του 21ου Δημοτικού Σχολείου στον Άγιο Λουκά, που εμφανίζει στατική ανεπάρκεια. Αυτό ανέφεραν με δηλώσεις τους στο «Χ» οι βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης και Ντίνος Κλειτσιώτης, με τον δεύτερο να σημειώνει ότι με τον τρόπο αυτό θα κερδηθεί τουλάχιστον ένας χρόνος, ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν στη φυσική τους θέση από το μεθεπόμενο σχολικό έτος. Παράλληλα, ανέφερε ότι η επέκταση του σχολείου και η δημιουργία πολυδύναμου νηπιαγωγείου είναι πάντα στα σχέδια, ώστε να ενταχθούν στη νέα προγραμματική περίοδο του Ε.Σ.Π.Α. 2014-2020.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.