Χρονόμετρο

  Δολοφόνος ο «Γ.Α.Π.»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δολοφόνος ο «Γ.Α.Π.»

  Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Π. Ψωμιάδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας(!) κι αφού τα έχωσε σε Ν.Δ. και Σαμαρά, αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, κράτησε το καλύτερο για το τέλος. Χαρακτήρισε «δολοφόνο» τον Γιώργο Παπανδρέου, έχοντας «σκοτώσει» την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες πολίτες και τόνισε με έμφαση ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να έχει κληθεί και να λογοδοτήσει στον εισαγγελέα για τα δύο χρόνια της διακυβέρνησής του.

   

  Πανίκας, ο Πάμπλο Γκαρσία της πολιτικής

  Κι επειδή η χθεσινή ημέρα είχε έντονο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον ελέω του ημιτελικού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (ο Π. Ψωμιάδης ευχήθηκε νίκη των Θεσσαλονικέων, ενώ σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη), παρομοίασε τον εαυτό του με τον Πάμπλο Γκαρσία.

  Μότο του Ουρουγουανού άσου είναι το «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» και ο κ. Ψωμιάδης υπονόησε ότι μπορεί να «έπεσε» μετά τις επιθέσεις των πολιτικών του αντιπάλων και των ΜΜΕ, όπως συνέβη και με τον Γκαρσία αντιστοίχως στην ποδοσφαιρική του καριέρα, έτσι κι ο επικεφαλής της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. πήρε κουράγιο να σηκωθεί και να επανέλθει στον πολιτικό στίβο.

   

  Προεκλογικό τρικ;

  Το είχαμε γράψει από δω και θα το επαναλάβουμε για άλλη μια φορά. Αυτή η ιστορία με τον Τ.Α.Ρ. δε μας κάθεται καλά. Κι αυτό, διότι ενώ υπάρχει σιωπή από πλευράς εταιρείας, οι τοπικοί άρχοντες δε φαίνεται να ανησυχούν. Μήπως είναι όντως ένα καλά στημένο προεκλογικό τρικ και μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί με μια δήθεν αδιαλλαξία της Κοινοπραξίας του αγωγού;

   

  Τα ξέχασε;

  Με χθεσινή του ανακοίνωση το ΚΚΕ καταγγέλλει τα σωματεία εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ και της ΒΦΛ για το γεγονός ότι συναντήθηκαν με βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Δεν θέλουμε να σταθούμε σ΄αυτό καθ’ αυτό το γεγονός, αλλά στο ό,τι ξέχασαν εκεί στο ΚΚΕ ότι μέχρι πρόσφατα το ΠΑΜΕ μαζί με τους εργαζομένους της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ κατέβαινε στις συγκεντρώσεις και τις πορείες και αν δεν υπήρχαν οι δεύτεροι θα ήταν άδειες. Τότε δεν είχαν κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο σωματείο και απέκτησαν τώρα; Μας εκπλήσσουν!!!

   

  20 ευρώ το κεφάλι!!! 

  Νεόκοπος δημοσιογράφος, άριστος στο να μαλώνει και να δημιουργεί προβλήματα, περιφέρεται στην πιάτσα της Καβάλας και διατυπώνει προσφορές διαφημιστικής προβολής των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έναντι ποσού 20 ευρώ!!! Μέχρι εδώ ουδέν μεμπτό αφού ο καθένας έχει το δικαίωμα να κοστολογεί τις υπηρεσίες του όσο θέλει και με βάσει το αναγνωστικό του κοινό, ωστόσο δεν μπορεί όμως να εκβιάζει ότι θα διασύρει όσους αρνούνται να του δώσουν το 20άρικο!!!

  Προσοχή, ένα τέρας γεννιέται και όποιος το «ταΐσει» θα έχει ευθύνες για ότι θα επακολουθήσει. Εμείς προειδοποιούμε για να μην έρθει κανείς να μας πει, ο τάδε είναι εκβιαστής και με πιέζει…

  Μην ξεχνάμε ότι το πρώτο και κύριο λάθος που κάνει κάποιος που δέχεται εκβιασμό είναι να υποχωρήσει και να αρχίσει να συζητάει, τα άλλα έρχονται από μόνα τους. Τελικά τι είναι η ζωή, μόλις ένας εκβιαστής τελειώνει και τον ξεβράζει η κοινωνία, ένας άλλος έρχεται να καλύψει το κενό. Ας προσέχουμε!!!

   

  Με τους απλήρωτους;

  Ανακοινώθηκε ότι κατόπιν ενεργειών συγκεκριμένου βουλευτή θα καλυφθούν έξι κενές θέσεις ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας!!! Δεν θα σχολιάσουμε αυτό το τόσο παλαιοκομματικό και τόσο πρόστυχο «κατόπιν ενεργειών» γιατί θα μας πάει μακριά, αλλά το γεγονός ότι υπάρχουν γιατροί στο νοσοκομείο Καβάλας που επί δεκαπεντάμηνο εργάζονται πέραν του ωραρίου τους και δεν έχουν πληρωθεί!!!

  Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να λέει ότι θα λυθεί το ζήτημα, αλλά αν δεν έρθουν χρήματα, όλα αυτά θα είναι μόνο λόγια!!!

   

  Είναι αυτό που λέμε υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βαγγέλη!!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ποιανού ήταν η ιδέα της δωρεάς!!!

  Είναι αυτό που λέμε υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βαγγέλη!!! Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ποιανού ήταν η ιδέα της δωρεάς!!!


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.