Χρονόμετρο

  Ανεβάζει τους τόνους

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ανεβάζει τους τόνους

  Με την ομιλία του την Πέμπτη το βράδυ ο Μάκης Παπαδόπουλος, αρχίζει να ανεβάζει τους τόνους στην φετινή, ιδιαίτερα υποτονική προεκλογική περίοδο. Με σκληρά λόγια ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για τις δύο θητείες του κ. Σιμιτσή στην δημαρχιακή καρέκλα, όπου μεταξύ άλλων τον κατηγορεί ότι δεν έβαλε την Καβάλα σε κίνηση όπως είχε υποσχεθεί το 2006!!!

   

  Για να δούμε τι απαντήσει ο κ. Σιμιτσής για το κατά πόσο μπήκε η πόλη σε κίνηση ή όχι, απάντηση που να πείθει πρώτα απ’ όλα τους καβαλιώτες.

   

  Εντυπωσιακές εκδόσεις

  Εντελώς τυχαία χθες έπεσαν στα χέρια μου μερικά από τα βιβλία που μοιράζει το υπουργείο στους σπουδαστές του ΤΕΙ. Συγκεκριμένα μπαίνοντας σε ένα βιβλιοπωλείο της πόλης μας είδα μια στοίβα και μερικά ράφια φορτωμένα από βαριά και πανάκριβα βιβλία!!! Μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι τα συγγράμματα είναι χαρτόδετες εκδόσεις ή σε φωτοτυπίες, πολύ λάθος εντύπωση.

   

  Αυτό που είδα δεν το πίστευα, πανάκριβες έγχρωμες, βαριές εκδόσεις, με χαρτί πολυτελείας και με εξώφυλλο χοντρά καπάκια!!! Όπως με ενημέρωσε ο βιβλιοπώλης αυτά δίνονται δωρεάν στους σπουδαστές του ΤΕΙ με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας, αλλά από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι αν πωλούνταν η τιμή δεν θα έπεφτε κάτω από 100 ευρώ και σε ορισμένα θα έφτανε και τα 150 ευρώ το τεμάχιο!!!!

   

  Η απορία μου λοιπόν είναι για το πώς γίνεται όταν το ΤΕΙ δεν έχει καθηγητές να κάνουν μάθημα, δεν έχει αίθουσες για να μπουν οι φοιτητές – να σημειώσουμε ότι γράφουν εξετάσεις στο αμφιθεάτρο επάνω στο πόδι γιατί δεν υπάρχει τραπεζάκι… να μπορεί το υπουργείο να μοιράζει τόσο ακριβά βιβλία; Θα αναζητήσουμε απάντηση και θα σας ενημερώσουμε!!!

   

   

  Απάντηση Βέρρου στις κακές γλώσσες

  Απάντηση στις κακές γλώσσες έδωσε με μια σύντομη τοποθέτησή του ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης Πολιτών», Άρης Βέρρος, σχετικά με τη μη ανακοίνωση ακόμη του προγράμματος του συνδυασμού για τον δήμο Καβάλας. Ο κ. Βέρρος είπε στο «Χ» ότι τα χτυπήματα κάτω από τη μέση συνεχίζονται, αλλά αυτό κάνει πιο δυνατή την παράταξη, ενώ για τις φήμες ότι υπήρξαν διαφωνίες και ως εκ τούτου δεν ανακοινώθηκαν ακόμη οι θέσεις του συνδυασμού, επισήμανε ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να αναρωτιούνται τι συμβαίνει στις παρατάξεις τους. Ανέφερε ακόμη ότι μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για το πρόγραμμα, αλλά και για νέους υποψηφίους, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

   

  Συνεχίζει ο Κοσκερίδης

  Περίοδος κρίσεων των Αστυνομικών Διευθυντών και Υποδιευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτερο Συμβούλιο Κρίσεων του Σώματος είναι αυτή που διανύουμε και σύμφωνα με αυτές ο Αστυνομικός Διευθυντής, Μάκης Κοσκερίδης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ενώ πιθανή είναι και η παραμονή του Γιώργου Γκράνα στη θέση του Υποδιευθυντή.

   

  ΚΑΔΟΣΌταν ένας κάδος σκουπιδιών λέει μεγάλες αλήθειες

   

  KITTMER (600 x 480) Μάλλον ενθουσιασμένος έφυγε από την Καβάλα ο Βρετανός πρέσβης στη χώρα μας, Jonh Kittmer, που ήρθε για να επισκεφτεί τα πετρέλαια και τις εγκαταστάσεις της Energean oil & gas. Έμεινε στο ξενοδοχείο Lucy απ’ όπου και τράβηξε με το κινητό του μια φωτογραφία της θέας προς την παραλία της Καλαμίτσας και την οποία ανέβασε στο λογαριασμό του στο  twitter με το ενθουσιαστικό σχόλιο που βλέπετε κάτω από την φωτογραφία. 

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.