Χρονόμετρο

  KICK BOXING: Βέλγος αντίπαλος για Στοφορίδη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τον Ματιέ Κονγκολό θα αντιμετωπίσει στις 9 Νοεμβρίου για το Superkombat ο Καβαλιώτης μαχητής

   

  Η συμμετοχή του Γιάννη Στοφορίδη στο Superkombat της 9ης Νοεμβρίου ήταν ήδη δεδομένη και γνωστή εδώ και περίπου ένα μήνα. Αυτό που απέμενε να ανακοινωθεί ήταν ο αντίπαλος του Έλληνα Heavyweight. Έτσι, λοιπόν, στον αγώνα στο Πλοέστι της Ρουμανίας, ο «Destroyer» θα αναμετρηθεί με τον Βέλγο Ματιέ Κονγκολό.

  Πρόκειται για έναν 28χρονο μαχητή, ύψους 1.90μ. και βάρους 110 κιλών, που διακρίνεται για τα δυνατά του χτυπήματα, χωρίς μεγάλες διεθνείς διακρίσεις στο παλμαρέ του, αλλά μεγάλο αριθμό αγώνων, κυρίως στη χώρα του, έχοντας επικρατήσει τις περισσότερες φορές με νοκ-άουτ έναντι των αντιπάλων του.

  Ο Στοφορίδης γύρισε πριν λίγες μέρες από μίνι προετοιμασία στη Ρουμανία, όπου είχε την ευκαιρία να δώσει μερικά σπάρινγκ (αγώνες προπόνησης) με καλά ονόματα του χώρου από τα μεγάλα κιλά, όπως οι Αντρέι και Μπόγκνταν Στόικα, αλλά και τον Νιγηριανό Μπέντζαμιν Αμπεντού, ύψους 2.10 και βάρους 115 κιλών αθλητή.

  Ο αγώνας του «Big Stofo» με τον Μ. Κονγκολό θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Eurosport.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στοφορίδης, στις 30 Νοεμβρίου θα έχει μια ακόμη πρόκληση να αντιμετωπίσει, καθώς θα μονομαχήσει με τον Αντώνη Τζώρο (τον έχει νικήσει ήδη δύο φορές στο παρελθόν), στο Nick Galis Hall της Θεσσαλονίκης, όπου οι καλύτεροι Έλληνες μαχητές σε πυγμαχία και kickboxing θα κοντραριστούν στην διοργάνωση Best Fighter 2013 υπό την αιγίδα της Everlast.

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   

  KICK BOXING-ΚΟΝΓΚΟΛΟ

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.