Χρονόμετρο

  Στην Κωνσταντινούπολη αντί της Καβάλας το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στην Κωνσταντινούπολη θα διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων, που διεκδικούσε ο Δήμος Καβάλας.

  Οι Τούρκοι κατέθεσαν μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα, καθώς ανέλαβαν να καλύψουν όλα τα έξοδα των αποστολών (περίπου 40μελής από 17 χώρες), με το κόστος να ανέρχεται κοντά στις 80.000 ευρώ (μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια), την ώρα που Δήμος Καβάλας και ΣΕΓΑΣ είχαν προτείνει την κάλυψη ενός σημαντικού ποσού, αλλά όχι όλων των εξόδων.

  Ωστόσο, ο κυριότερος παράγοντας για να καταλήξει η διοργάνωση στην Κωνσταντινούπολη ήταν το γεγονός της ημερομηνίας τέλεσης του πρωταθλήματος, μια και η Βαλκανική Ομοσπονδία ήθελε αυτό να διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου, όπως και τελικά θα γίνει το διήμερο 3-4 Ιουνίου αντί για τις 29-30 Ιουνίου που πρότεινε ο Δήμος Καβάλας, ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων στα ξενοδοχεία της πόλης.

  Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστεί τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνη Μιτζάλη, για τις προσπάθειες που κατέβαλε, ώστε να έρθει η διοργάνωση στην πόλη μας, ενώ ευχαριστίες προς τη δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα εξέφρασε και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.

  Παρόλ’ αυτά, η υποψηφιότητα αυτή του Δήμου Καβάλας αποτελεί πρόκριμα, ώστε να έρθει η διοργάνωση στην πόλη και το «Ανθή Καραγιάννη» ακόμη και το 2018!

   

  Δ.Μ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *