Χρονόμετρο

  ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ: Εσωκομματικές εκλογές – Σε ποια σημεία θα στηθούν οι κάλπες

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Από τη  Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Καβάλας ανακοινώνονται τα κάτωθι σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της 24ης  Οκτωβρίου 2021 για την ανάδειξη  των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας:

  1) Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί  από ώρα 8.00 το πρωί  έως και  19:00 το απόγευμα.

  2) Τα εκλογικά κέντρα στα οποία θα διεξάγεται ψηφοφορία στην Π.Ε. Καβάλας και Θάσου είναι τα

  εξής:

  α) Για το Δήμο Καβάλας και τα μέλη της αντίστοιχης τοπικής οργάνωσης : στην αίθουσα Νικολάου Μάρτη, στο ισόγειο του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Καβάλας στην Καβάλα.

  β) Για το Δήμο Παγγαίου και τα μέλη της αντίστοιχης τοπικής οργάνωσης : στον προθάλαμο του Δημαρχείου Παγγαίου στην Ελευθερούπολη.

  γ) Για το Δήμο Νέστου και τα μέλη της αντίστοιχης τοπικής οργάνωσης : στο δημοτικό κτίριο  πρώην Κ.Ε.Γ.Ε. Νέστου, νυν αίθουσα Αγροτικού Συλλόγου Νέστου στην Χρυσούπολη, και

  δ) Για το Δήμο Θάσου  και τα μέλη της αντίστοιχης τοπικής οργάνωσης: στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου στο Λιμένα.

  ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΕΠ  Ν.Δ. ΚΑΒΑΛΑΣ

  Η Γραμματέας                                                               Ο Πρόεδρος

  ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ                                      ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΡΑΚΟΣ


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.