Χρονόμετρο

  ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ: Δηλώσεις διχάζουν την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων

  Δημοσιεύτηκε στις

  ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

   

  Ο κύριος Σιδηρόπουλος, Γραμματέας της Ένωσης Γονέων Καβάλας με τις σημερινές του δηλώσεις κάνει πως δεν βλέπει την απαράδεκτη κατάσταση στα σχολεία: Τους μαθητές που στοιβάζονται σαν σαρδέλες λεωφορεία, στις ακατάλληλες σχολικές αίθουσες, τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς και  προσωπικό καθαριότητας. Αυτά είναι που παρακινούν τους μαθητές να εναντιωθούν, να αγωνιστούν, να παλέψουν.

  Οι απειλές για «αναζήτηση ποινικών και τυχόν αστικών ευθυνών» που κατευθύνονται προς τους μαθητές και τους γονείς τους είναι απαράδεκτες!

  Ας δείξει ο κος Σιδηρόπουλος την πρέπουσα «σύνεση» κι ας σταματήσει να κουνά το δάκτυλο σε αυτούς που αγωνιούν και παλεύουν για τα αυτονόητα: Να είναι τα σχολεία μας υγειονομικά ασφαλή! Αυτό διεκδικούν οι μαθητές, αυτό απαιτεί και η συντριπτική πλειοψηφία των γονιών που βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών τους!

  Η Κυβέρνηση έχει πολλούς άλλους στυλοβάτες για την πολιτική της και την προπαγάνδα της. Δεν χρειάζεται ακόμα έναν!!!

   

  ΑΛΧΑΖΙΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ 

  (Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜ-Θ,

  Ταμίας της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Καβάλας)

  ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

  (Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜ-Θ)

  ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

  (μέλος του Δ/Σ της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜ-Θ,

  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Καβάλας)

   

   

  Η επίμαχη δήλωση

   

  Καλώ όλους τους γονείς των μαθητών που συμμετέχουν στις καταλήψεις των σχολείων του Δήμου Καβάλας, να πάρουν τα παιδιά τους από τις αυλές και τα σχολικά κτίρια, ώστε αυτά να ανοίξουν και να συνεχιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία. Εφόσον δεν λήξουν οι καταλήψεις εντός της διορίας που δίνουν τα αστυνομικά όργανα – σύμφωνα με καθ’ ύλιν αρμόδια πληροφόρησή μου – θα υπάρξει η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία και η αναζήτηση ποινικών και τυχόν αστικών συνεπειών.

  Επιτρέψτε μου να προσθέσω την φράση “λίγη σύνεση παρακαλώ πολύ”. Να προστατέψουμε την συντριπτική πλειοψηφία των μαθητών.

  Νικόλαος Σιδηρόπουλος, δικηγόρος, γενικός γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.