Χρονόμετρο

  Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Καβάλα στις 18 Οκτωβρίου

  Δημοσιεύτηκε στις

  I aΣτην Καβάλα θα βρεθεί, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής του πολιτικού κινήματος «Το Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή την πραγματοποίηση, στο Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», του 5ου Πανελλαδικό Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής που διοργανώνει το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ ΑΜΘ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας, το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ και την Περιφέρεια ΑΜΘ.

  Με την παρουσία του Σταύρου Θεοδωράκη στο φεστιβάλ, το «Ποτάμι» δείχνει ότι στηρίξει την προσπάθεια για την δημιουργία των νέων τεχνολογιών και της βιομηχανίας της πληροφορίας στην χώρα, ειδικά από τη νέα γενιά και τους φοιτητές, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν τις δυνατότητες, την εκπαίδευση και τις καινοτόμες ιδέες για να προτείνουν ένα σύγχρονο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης της χώρας, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και η πολιτική βούληση.

  m text block. Click edit button to change this text.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.