Χρονόμετρο

  Στον Αετό Ορφανού ο Μ. Σπυρίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Αετός Ορφανού ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Σπυρίδη. Ο 27χρονος αμυντικός χαφ αποχώρησε πριν λίγες μέρες από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, με τη φανέλα του οποίου διέπρεψε στα σαλόνια της Δ’ –Γ’ Εθνικής, η διοίκηση του Αετού κινήθηκε άμεσα και κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι η 2η μετεγγραφή του συλλόγου μετά από αυτήν του Φίλιππου Τζαπέγια και στις επόμενες μέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις.
  Τρεις νέες μεταγραφές στον Βρασίδα
  Τρία ακόμη νέα πρόσωπα στον Βρασίδα Ν. Περάμου. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κατιρτζόγλου επέστρεψε από το Ν. Ηρακλή Μυρτοφύτου, αποκτήθηκε ο Φώτης Μουράτσι από τον Κεραυνό Ελευθερών και ο Νίκος Τσοχαταρίδης από τον Ηρακλή Καβάλας. Είχε ήδη ανακοινωθεί ο Στ. Αντωνάκης από τον Κεραυνό Ελευθερών. Στον αντίποδα, υπό παραχώρηση είναι ο τερματοφύλακας του συλλόγου, Γιώργος Τανίδης.

  Νέο Δ.Σ. στον Άρη Πηγών

  Στον Άρη Πηγών είχαν αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο πριν λίγες μέρες. Πρόεδρος ανέλαβε ο Ιωάννης Ντανατζής, αντιπρόεδρος είναι ο Ιωάννης Λεπίδας και τακτικό μέλος ο Κώστας Γκαργκίδης. Οι υπόλοιποι παρέμειναν στα πόστα τους ως εξής: Άγγελος Ελευθερόπουλος γενικός γραμματέας, Πέτρος Γιαντσελίδης γενικός αρχηγός, Γιάννης Γιαντσελίδης ταμίας, Κώστας Λάδιος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Γιώργος Κουτρουλός, Νίκος Καραμήτρος, Τόλης Στρατηγέας και Γιώργος Παπαδόπουλος μέλη.
  Ο Άρης Πηγών έκοψε, το βράδυ της Τετάρτης (14/1), την βασιλόπιτα του σε ταβέρνα στη Νέα Καρυά και το τυχερό φλουρί ήταν στο κομμάτι του προπονητή Θωμά Τζεράκη. Το δώρο ήταν χρηματικό ποσό που του έδωσε ο νέος πρόεδρος, Ιωάννης Ντανατζής.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.