Χρονόμετρο

  Η ΧΟΡΩΔΙΑ «ΣΥΝΩΔΗΠΟΡΟΙ» ΤΟΥ Σ.Φ.Γ.Τ. ΚΑΒΑΛΑΣ. Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Πιέριας Κοιλάδας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο 17ο φεστιβάλ Πιερίας κοιλάδας που διοργανώνει ο επιμορφωτικός-εκπολιτιστικός Σύλλογος Μουσθένης, «Το Παγγαίο», θα συμμετάσχει η χορωδία “ΣυνΩΔΗπόροι” του Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας.

  Οι “ΣυνΩΔΗπόροι” συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Κανάκη, πιο ανανεωμένοι από ποτέ, θα ταξιδέψουν σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Καβάλας και θα συμπαρασύρουν τους παρευρισκόμενους, στα μονοπάτια της ποιοτικής χορωδιακής μουσικής…

  Η συμμετοχή προέκυψε κατόπιν προσκλήσεως του Συλλόγου, έπειτα από την επιτυχημένη συναυλία στο κινηματοθέατρο ΟΣΚΑΡ την 15η Ιουνίου 2014. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Μουσθένης και ώρα 20:00.

  Να ενημερώσουμε ότι η χορωδία ΣυνΩΔΗπόροι θα πραγματοποιήσει εντός του έτους κι άλλες εμφανίσεις, σε διάφορα φεστιβάλ και συναντήσεις, για τις οποίες θα ενημερώνεστε αμέσως μετά την οριστικοποίηση της εκδήλωσης…

   Λίγα λογία για το φεστιβάλ Πιέριας Κοιλάδας

  Το «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ» διοργανώνεται από το 1997 στην ΜΟΥΣΘΕΝΗ ΚΑΒΑΛΑΣ στον Αύλειο χώρο δημοτικού σχολείου Μουσθένης από τον Επιμορφωτικό εκπολιτιστικό σύλλογο Μουσθένης «το Παγγαίο». Οι στόχοι του Συλλόγου είναι να συμβάλει στη διατήρηση της παράδοσης, να προβάλει τον Ελληνικό Πολιτισμό και να προωθήσει την πνευματική, πολιτιστική, και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής. Το θεματικό περιεχόμενο των εκδηλώσεων περιλαμβάνει το θέατρο, τη μουσική, τον κινηματογράφο, το χορό κ.α.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.