Χρονόμετρο

  Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για πολίτες

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γ. Νοσοκομείου Καβάλας σεμινάριο πρώτων βοηθειών για πολίτες,  πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) με θέμα:

  1ο . Βασική Υποστήριξη της Zωής (ΚΑΡΠΑ)

  2ο  . Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή

  3ο . Θέση ανάνηψης (Θέση Ασφαλείας)

   

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ :  5  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

   

  Το σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED), είναι πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης και  απευθύνετε τόσο σε επαγγελματίες υγείας, όσο και σε πολίτες που δεν έχουν σχέση με το χώρο της υγείας.

  Το Σεμινάριο είναι διάρκειας περίπου πέντε (5) ωρών και περιλαμβάνει διαλέξεις, επιδείξεις δεξιοτήτων, πρακτική εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ, τον  Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή και τη θέση ανάνηψης σε ολιγομελείς ομάδες και συζήτηση.

  Το κόστος ανά συμμετέχοντα είναι 15 ευρώ  για τους επαγγελματίες υγείας και 18,45 ευρώ για τους πολίτες. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Γενικού  Νοσοκομείου Καβάλας.

  Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθεί στους επιτυχόντες πιστοποιητικό (αναγνωρισμένο παγκοσμίως) από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

  Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο επικοινωνήστε με την κ. Εμμανουηλίδου Δέσποινα, στο τηλέφωνο 6941403204.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.