Χρονόμετρο

  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΘΑΣΟ: Προφυλακιστέοι για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου ο πατριός και η μάνα του ανήλικου κοριτσιού

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με ομόφωνη απόφαση, του ανακριτή και της εισαγγελέας Καβάλας κρίθηκαν σήμερα προφυλακιστέοι, ο βιαστής – πατριός και η μητέρα της 14χρονης από τη Θάσο, με την κατηγορία του βιασμού και της αποπλάνησης ανηλίκου.

  Θυμίζουμε ότι η 14χρονη είχε καταγγείλει τον πατριό της για ασέλγεια και βιασμό αλλά και την ίδια την μητέρα της για αποσιώπηση της κακοποίησης που δέχονταν, κατ΄ επανάληψη, ενώ την είχε ενημερώσει σχετικά. «Αισθάνεται ανακούφιση γιατί και οι δράστες είναι στη φυλακή όπως θα έπρεπε να είναι» δήλωσε δια του νομικού εκπροσώπου της Χρυσόστομου Βελάκη η ανήλικη, η οποία προχώρησε στις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις κατά την διαμονή στην Γερμανία, στη νέα οικογένεια του πατέρα της και αφού οι εκεί εκπαιδευτικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.

  Στην διάρκεια της απολογίας ο βιαστής – πατριός και η μητέρα του θύματος επιχείρησαν να αλλάξουν το εναντίον κλίμα τους, ο πρώτος απειλώντας και βρίζοντας και η δεύτερη με λιποθυμικά επεισόδια. Ο κατηγορούμενος φώναζε πως δεν ισχύει τίποτα και πως όλα είναι λόγια τα όσα τον κατηγορούν, αλλά όπως φάνηκε δεν έπεισε ούτε τον ανακριτή, ούτε την εισαγγελέα.

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.