Χρονόμετρο

  ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ: Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων

  Δημοσιεύτηκε στις

  Κατασχέθηκαν 4 πιστόλια κρότου – αερίου, 118 φυσίγγια, 6 φωτοβολίδες και 2 εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων

   

  Συνελήφθησαν χθες (4-11-2020), στις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, τρεις (3) ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί όπλων.

   

  Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι εντόπισαν στην οικία του, ένα (1) πιστόλι κρότου – αερίου, πενήντα (50) φυσίγγια κρότου, δέκα (10) φυσίγγια πιπεριού και ένα (1) μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

   

  Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το πρωί, στη Δράμα, αστυνομικοί της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας συνέλαβαν έναν ημεδαπό, διότι εντόπισαν στην οικία του, δύο (2) πιστόλια κρότου-αερίου και δεκατέσσερα (14) αβολίδοτα φυσίγγια.

   

  Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στη Δράμα, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο δράστη, διότι εντόπισαν στην οικία του, ένα (1) πιστόλι κρότου-αερίου, σαράντα τέσσερα (44) αβολίδοτα φυσίγγια, ένα (1) εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων και έξι (6) φωτοβολίδες.

   

  Συνολικά κατασχέθηκαν 4 πιστόλια κρότου – αερίου, 118 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, 6 φωτοβολίδες και 2 εξαρτήματα εκτόξευσης φωτοβολίδων.

   

  Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας και Δράμας.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.