Χρονόμετρο

  Σε ένα μήνα θα ξέρουμε τι θα γίνει με την πεσμένη γέφυρα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε παρέμβαση του στο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας ο δήμαρχος Καβάλας Θόδωρους Μουριάδης απάλλαξε των ευθυνών της, την πρώην δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, λέγοντας ότι «αν τα πράγματα είχαν πάει καλύτερα, το μόνο που θα είχαμε κερδίσει θα ήταν να έχουν τελειώσει οι μελέτες».

   

  Πρόσθεσε δε ο δήμαρχος Καβάλας  ότι «σε ένα μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την στατικότητα της γέφυρας, οπότε θα γνωρίζουμε αν αντέχει η γέφυρα μια επισκευή, το οποίο σημαίνει ότι θα κρατηθεί το υπόλοιπο τμήμα της και θα επισκευαστεί το γκρεμισμένο ή αν θα πρέπει να γκρεμιστεί και να κατασκευαστεί νέα γέφυρα… ή να προταθεί μια άλλη λύση», γνωστοποίησε ο κ. Μουριάδης.

   

  Σε αναφορές για τυχόν δικές του ευθύνες ο κ. Μουριάδης σημείωσε ότι «ξεκίνησαν κάποιες διαδικασίες όταν ήμουν αντιδήμαρχος, στο διάστημα μετά τις εκλογές του 2015 και μέχρι να παραδώσουμε στη νέα διοίκηση. Γνωρίζω ότι ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίες, παρέδωσε υπόμνημα στη νέα δημοτική αρχή με τα εκκρεμή θέματα και μεταξύ αυτών ήταν και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν η γέφυρα, επισημαίνοντας ότι έπρεπε να πάρουν τα μέτρα τους».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.