Χρονόμετρο

  Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Σοβαρότατες καταγγελίες από Μκρτσιάν για παράγοντα του ΑΟΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δυσάρεστη και εξαιρετικά σοβαρή είναι η καταγγελία, που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, ο ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Νέστου Χρυσούπολης, Ανδρέας Μκρτσιάν, καθώς υπογραμμίζει ότι στο ματς της Κυριακής, που ίσως κρίνει εν πολλοίς τη μάχη της ανόδου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, παράγοντας του ΑΟΚ τον εξύβρισε με απίστευτες εκφράσεις, εμπλέκοντας και το θέμα της γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους!

  Στην ανάρτησή του, ο αρχηγός του Νέστου επισημαίνει τα εξής: «Προς τον “μεγαλοπαραγοντα” της πλακας που στο παιχνίδι Καβαλα-Νεστος φώναζε καθόλη την διάρκεια: π@€στη Αρμενε καλά κάνανε οι Τούρκοι και σας κόβανε τα κεφάλια θα πω ένα και μόνο πράγμα… Λυπάμαι που σιχαματα σαν εσένα ζουν κ αναπνέουν στον ίδιο κόσμο με εμάς… υ.γ. Ελπίζω ποτέ να μην ζήσεις όσα ζήσανε οι πρόγονοι μου γιατί είσαι τόσο φλώρος και λίγος που σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι έμπλεξες τις γενοκτονίες και τον αβάσταχτο πόνο Αρμενίων και Ποντίων! Περαστικά σου ανύπαρκτε!».

  Αν μη τι άλλο, είναι ένα θέμα εξαιρετικά ευαίσθητο και σοβαρό, για το οποίο φυσικά θα πρέπει να υπάρξει άμεσα τοποθέτηση της Διοικούσας Επιτροπής του ΑΟΚ, αφού ακουμπά μέλος της, ακόμη κι αν δεν κατονομάζεται, ενώ οι παραπάνω αναφορές εμπίπτουν και στον Νόμο 4285/2014 κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ο οποίος επισύρει βαρύτατες ποινές.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.