Χρονόμετρο

  ΑΟΚ: «Να μην αδικεί ο Ορφέας την πορεία του με συκοφαντίες εις βάρος μας»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ανακοίνωση-απάντηση στους ισχυρισμούς των ανθρώπων του Ορφέα Ξάνθης περί επίθεσης από… μπράβο στον πάγκο της ομάδας τους, εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλας, τονίζοντας ότι δεν πρέπει η καλή πορεία του συλλόγου της Ξάνθης να αδικείται από συκοφαντίες εις βάρος των «κυανόλευκων». Αναλυτικά:

   

  «Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Kαβάλα εκφράζει την λύπη και την απορία της για τις δηλώσεις των υπευθύνων της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης περί τρομοκρατίας από μπράβους κατά την διάρκεια του χθεσινού μεταξύ μας αγώνα. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν κάποιες μικροεντάσεις φυσιολογικές για ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά από κει και πέρα καλό είναι να μην χάνουμε το μέτρο και να… βλέπουμε φαντάσματα, ιδιαίτερα την στιγμή που ποτέ δεν έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα για την φιλοξενία που παρέχουμε στις αντίπαλες ομάδες. Και η ήττα είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα για κάθε ομάδα και θέλει διαχείριση, όμως είναι αστείο να ξεπερνάμε το όρια της λογικής για δεύτερη συνεχή χρονιά και να φτάνουμε να κατηγορούμε ως μπράβο (!) τον σημερινό πρόεδρο της διοικούσας, γεγονός που συνέβη πέρυσι και φυσικά και πάλι ήταν εκτός πραγματικότητας.

  Για του λόγου το αληθές, η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει τέτοιο γεγονός και όταν χθες απευθύνθηκε στην ομάδα του Ορφέα για το αν επιθυμούν να καταγγείλουν οποιοδήποτε γεγονός, η απάντηση ήταν αρνητική.
  Καλή πορεία και καλή συνέχεια στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και καλό είναι να μην αδικεί την προσπάθεια της με τέτοιες συκοφαντίες εις βάρος μας».

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.