Χρονόμετρο

  Με το στανιό ομοφωνία… στο ΚΙΝΑΛ, παρά τις διαφωνίες!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Εντάξει είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ από τότε που έγινε ΚΙΝΑΛ και συμπορεύεται με την ΔΗΜΑΡ έχει αρχίσει να αποκτάει τα κουσούρια της ανανεωτικής Αριστεράς, εγκαταλείποντας τον ξεκάθαρο πολιτικό λόγο της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; Ότι στην περίπτωση των χρισμάτων ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου, αντιμετωπίζει το ζήτημα της στήριξης με μια «αγαπητική» διάθεση που τους οδηγεί, από το ένα λάθος στο άλλο… έτσι είναι όμως όταν στέλνεις εξορία την πολιτική σκέψη και υποκύπτεις στο συναίσθημα.

   

  Πήγε λοιπόν ο Θόδωρος Μουριάδης, κάνοντας χρήση του λόγου «Περί αδυνάτου» του Λυσία και ζήτησε να τον στηρίξουν μπας και του «κάτσει» κανένας υποψήφιος και κλείσει συνδυασμό. Ε, τελικά τους έπεισε να τον στηρίξουν, αν και η τελική απόφαση είναι να την λάβει η Αθήνα, όμως ήδη προς τα έξω έβγαλαν ότι τον στηρίζουν με «ομόφωνη απόφαση»! Μόνο που όμως μαθαίνω η απόφαση δεν ήταν και τόσο «ομόφωνη», οπότε πάνε να στήσουν ένα σικέ παιχνίδι για να του δώσουν στήριξη ως ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ, γιατί μόνο με την ΔΗΜΑΡ ΚΙΝΑΛ, ψηφοδέλτιο δεν φτιάχνει.

   

  Ωστόσο πανηγυρικά έβγαλαν προς τα έξω ότι είναι ομόφωνη απόφαση, αλλά  «ξέχασαν» ότι στην συνεδρίαση, ένα μέλος της Ν.Ε. ο Κώστας Μησίνης τους ξεκαθάρισε ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση και ψήφισε γι’ αυτό το λόγο ΠΑΡΟΝ, έχοντας κάνει γνωστό ότι ο ίδιος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον υποψήφιο δήμαρχο Βαγγέλη Παππά!!!

   

  Να τα μας… από την μία ο Μάκης Παπαδόπουλος θα πάρει ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, από την άλλη ο Βαγγέλης Παππάς ένα άλλο, τι θα μείνει ρε σύντροφοι για τον Θόδωρο Μουριάδη, μια «ομόφωνη» απόφαση χωρίς αντίκρισμα; Α, ξέχασα τον στηρίζει η ΔΗΜΑΡ!!! Ε, με αυτή την στήριξη μέχρι και δήμαρχος βγαίνει, αλλά δεν ξέρω όμως αν θα είναι στον Δήμο Καβάλας ή άλλου!!!

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.