Χρονόμετρο

  Σ.Π.Π. ΚΑΒΑΛΑΣ: Στις 5/5 το 3ο διαδικτυακό σεμινάριο με ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Τερζή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του 3ου Διαδικτυακού Σεμιναρίου, την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαΐου 2020, ώρα 19:00 με ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Τερζή (προπονητή ποδοσφαίρου UEFA A, καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, κατόχου μεταπτυχιακού τίτλου Μsc of science προπονητικής και συγγραφέα αρκετών βιβλίων πάνω στο ποδόσφαιρο).

  Το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου είναι «Αναλύοντας τον αγώνα».

  Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν  θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο email του Συνδέσμου αναφέροντας το ονοματεπώνυμο τους μέχρι την Δευτέρα 4/5, και ώρα 18:00 ([email protected]).  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Την Τρίτη το πρωί θα σταλεί email στους ενδιαφερόμενους με οδηγίες για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, που είναι δωρεάν.

  Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα δηλώσουν συμμετοχή να είναι συνεπείς στην ώρα εισόδου στην πλατφόρμα. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο οφείλουν να ενημερώσουν τους υπεύθυνους του Συνδέσμου ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχει κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος. Επίσης, κατά την είσοδο στην πλατφόρμα οι συμμετέχοντες καλούνται να δίνουν το ονοματέπώνυμο τους γιατί διαφορετικά δεν θα επιτραπεί η είσοδος ούτε θα είναι δυνατή η αποστολή του υλικού του σεμιναρίου.

  Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Νίκο Καραμπετάκη (6948074284) ή με τον γραμματέα κ. Μάνθο Κλεανθίδη (6945295129).


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.