Χρονόμετρο

  «ROCK & AID», μια ροκ συναυλία για την ενίσχυση του Νότη Τσίλη

  Δημοσιεύτηκε στις

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

   

  Τα έξοδα νοσηλείας και τοποθέτησης πρόσθετου μέλους είναι τεράστια και η ιδέα είναι να συλλεχθούν χρήματα, ώστε να δοθεί στον άτυχο νεαρό, μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή με αξιοπρέπεια  

   

   

  Η τοπική ροκ κοινότητα δείχνει την κοινωνική της ευαισθησία με έμπρακτο τρόπο διοργανώνοντας ένα διήμερο συναυλιών για την ενίσχυση του Νότη Τσίλη, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη πρόσφατα, με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του. Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 8 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στο Πάρκο Φαλήρου (πίσω από το ανοικτό κολυμβητήριο), για να δοθεί συνέχεια το Σάββατο 9 Αυγούστου, την ίδια ώρα στη μοτοσυκλετιστική λέσχη TWINHEADS (απέναντι από το Δημοτικό Γήπεδο Χρυσούπολης).

   

  Στη διάρκεια της πρώτης βραδιάς θα λάβουν μέρος με αλφαβητική σειρά τα καβαλιώτικα συγκροτήματα DREAMERS, FATAMORGANA, FIRE & WATERκαι WILDSOULS, ενώ η λίστα διαφοροποιείται για την δεύτερη ημέρα με τους LIGHTINGRUSTαπό την Χρυσούπολη, να εμφανίζονται αντί των DREAMERS.

   

  Τα έξοδα νοσηλείας και τοποθέτησης πρόσθετου μέλους για τον άτυχο νεαρό είναι τεράστια και η ιδέα είναι να συλλεχθούν χρήματα, ώστε να ελαφρύνει όσο γίνεται περισσότερο το αβάσταχτο οικονομικό βάρος και να δοθεί στον Νότη Τσίλη, μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή με αξιοπρέπεια.

   

  Αξίζει να σημειωθεί πως το μουσικό διήμερο που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας, του Ομίλου Φίλων Μοτοσυκλέτας TWINHEADS Χρύσουπολης, του Φιλοζωικού Σωματείου Νομού Καβάλας ΑΙΣΩΠΟΣ και της ενημερωτικής ιστοσελίδας CITYPEDIA.

   

  Τέλος, κουπόνια για την ενίσχυση του Νότη Τσίλη, διατίθενται από την Δευτέρα 4 Αυγούστου στα καταστήματα: Κομμωτήριο ΛΟΥΛΑ, ταβέρνα ΣΟΥΣΟΥΡΟ (συνοικία Αγίου Νικολάου), καφΩδείο ΠΩΛΕΙΤΑΙ, κομμωτήριο ΑΓΓΕΛΟΣ (συνοικία Παναγίας), authenticbar ΝΗΣΙ (Πλατεία Καραολή), καφέ μπαρ ΙΩΔΙΟ, NOUVELLEVAGUE, ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ ΑΝΟΙΞΙΣ, ΑΕΡΙΚΟ (λιμάνι), δισκοπωλείο MUSICSTORE (έναντι Λέσχης Αξιωματικών), οινοποτείο ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 (οδός Βενιζέλου, έναντι του GALAXYAIROTEL), καφέ ΚΥΜΑ (περιοχή Σφαγείων), σχολή οδηγών ΚΛΕΙΩ – ΚΩΣΤΗΣ (οδός Φιλίππου, έναντι του ΔΗΠΕΘΕ), κατάστημα εφημερίδων – περιοδικών (έναντι του κτιρίου της νομαρχίας), αθλητικά είδη ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ  – (πεζόδρομος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

   

  AFISA TSILHS (424 x 600)


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.