Χρονόμετρο

  ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: Το Freelance CampusBus ταξιδεύει και εκπαιδεύει freelancers

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Freelance CampusBus ταξιδεύει στην Ελλάδα και από χθές βρίσκετε στην Καβάλα, μπροστά στον Δημοτικό Κήπο και εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες να εργάζονται ως ανεξάρτητοι ελεύθεροι επαγγελματίες χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες πλατφόρμες. Είναι ένας κινητό χώρος εκπαίδευσης, όπου το πρόγραμμα έχει διάρκεια 2 ημερών και σκοπό έχει να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κερδίσουν χρήματα online.

  Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να εργάζονται ως ανεξάρτητοι ελεύθεροι επαγγελματίας. Θα μάθουν για τους τύπους διαθέσιμων εργασιών, πώς μπορούν να βρουν δουλειά, πώς μπορούν να κερδίσουν έργα και να πληρωθούν. Θα μάθουν για το νομικό πλαίσιο σχετικά με την ελεύθερη κυκλοφορία, για το πώς μπορούν να κερδίσουν και να κρατήσουν τους πελάτες που θα τους πληρώσουν για την καλή δουλειά τους και επίσης για το πώς θα προστατευθούν από κακούς πελάτες.

   

  Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για:

  -τους τύπους διαθέσιμων εργασιών

  -την ποικιλία των ελεύθερων αγορών

  -πώς να είναι διαθέσιμες για να βρουν δουλειά

  -πώς να γράψετε προτάσεις για εργασία, να κερδίσετε σχέδια και να πληρώσετε

  -το νομικό πλαίσιο γύρω από τις ελεύθερες επιχειρήσεις

  -πώς να αποκτήσετε πελάτες και να τους κρατήσετε ευτυχείς

  -πώς να προστατευθούν από κακούς πελάτες

  Μπορούν να συμμετέχουν άνεργοι Έλληνες ή Πρόσφυγες, άνω των 18 χρονών και τα μαθήματα που είναι στην αγγλική γλώσσα είναι δωρεάν.

   

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.campusbus.org

   

  Την προσπάθεια στηρίζει ο Δήμος Καβάλας που παρείχε διευκολύνσεις και το SolidarityNow που είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations (OSF/OSIFE) και σύμφωνα με το όραμα του George Soros. Κύριος στόχος μας είναι η παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε όλους όσους πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση.

   

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.