Χρονόμετρο

  Τροχαίο στην Καβάλα: Τη γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σύγκρουση Ι.Χ. και μοτοσικλέτας στη Ραψάνη – Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός του Ι.Χ.

   

  Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 11 το πρωί της Τετάρτης (20/8) στο ύψος των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ζαλόγγου στη Ραψάνη, όταν οδηγός επιβατικού Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του απέναντι πεζοδρομίου, παρασύροντας μοτοσικλέτα που είχε πορεία προς το Φάληρο.

  Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, οι δύο οδηγοί γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διακομιδή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου μεταφέρθηκαν από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν τάχιστα στο σημείο του ατυχήματος.
  Στον οδηγό του Ι.Χ. έγινε αλκοτέστ και ανιχνεύθηκε υψηλή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του, που έφτανε το 1,10 g/c, όταν το επιτρεπτό όριο από τον ΚΟΚ είναι έως 0,25 χιλ., γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη των ανδρών της Τροχαίας λόγω της ώρας που έλαβε χώρα το περιστατικό. Η Τροχαία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία στο ρεύμα με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης, στέλνοντας τα οχήματα από την οδό Ζαλόγγου, γεγονός που προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση για περίπου ένα μισάωρο, όταν και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία, μετά το πριονίδι που έριξαν άνδρες της Τροχαίας για τα λάδια που χύθηκαν στο οδόστρωμα.

   

  Δημήτρης Μπουντάς

  RAPSANI - ATIXIMA (1) RAPSANI - ATIXIMA (2) RAPSANI - ATIXIMA (3) RAPSANI - ATIXIMA (4) RAPSANI - ATIXIMA (5) RAPSANI - ATIXIMA (6)

  ΑΤΙΧΙΜΑ (1) ΑΤΙΧΙΜΑ (2) ΑΤΙΧΙΜΑ (3) ΑΤΙΧΙΜΑ (4) ΑΤΙΧΙΜΑ (5) ΑΤΙΧΙΜΑ (6) ΑΤΙΧΙΜΑ (7) ΑΤΙΧΙΜΑ (8) ΑΤΙΧΙΜΑ (9)

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.