Χρονόμετρο

  Η κατάντια του Δημοτικού Ραδιοφώνου Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Προχθές ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος, παρουσίασε μια πρόταση για το πώς μπορεί και το Δημοτικό Ραδιόφωνο να γίνει και πάλι ενεργό στοιχείο της τοπικής κοινωνίας και να μην είναι απλά ένα μουσικό ραδιόφωνο. Η πρόταση του είναι να γίνει μέσο έκφρασης των νέων και να ενταχθεί στο σχεδιασμό για την ανάπτυξη πολιτικής για την ενεργό συμμετοχής τους στο γίγνεσθαι της πόλης. Είναι μια πρόταση που αξίζει να δοκιμαστεί για να δοθεί, μια ακόμη ευκαιρία, σε αυτό τον απαξιωμένο φορέα του Δήμου Καβάλας.

   

  Εδώ και 20 χρόνια περίπου, το Δημοτικό Ραδιόφωνο είναι σε απραξία και απλά… όταν λειτουργεί παίζει μουσική, είναι το ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να μην χαθεί η συχνότητα. Ενώ ήταν στις προθέσεις της Δήμητρας Τσανάκα να του δώσει «ζωή» και σε αυτό το θέμα απέτυχε παταγωδώς. Μάλιστα μαθαίνω ότι ο Δήμος Καβάλας εξαιτίας της απουσίας ενδιαφέροντος για το Δημοτικό Ραδιόφωνο είναι αντιμέτωπος με πρόστιμα από το ΕΣΡ επειδή δεν τηρήθηκαν κάποιες τυπικές διαδικασίες υποβολής προγράμματος και επιπλέον χρωστάει και ένα σοβαρό ποσό για πνευματικά δικαιώματα για την μουσική που παίζει. Πλήρης απαξίωση.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.