Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αναβολή στους αγώνες Κυπέλλου και στο Ποταμιά-Κεραμωτή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων  Καβάλας, δείχνοντας κατανόηση, αλλά και ευαισθησία στο πρόβλημα των σωματείων να ανταποκριθούν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα στην εφαρμογή της υπουργικής απόφασης για την έκδοση ατομικής κάρτας υγείας ποδοσφαιριστή, αποφάσισε να αναβάλει τους αγώνες Κυπέλλου που επρόκειτο να διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη (10/10).

  Παράλληλα, η  Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας ορίζει τους αγώνες αυτούς για την προσεχή Τετάρτη (17/10) και με ίδια ώρα έναρξης.

  Η ΕΠΣ Καβάλας για μία ακόμη φορά συμπαρίσταται στον Καβαλιώτη παράγοντα, στον οποίο έχει «φορτωθεί» αρκετή γραφειοκρατία το τελευταίο διάστημα και, κρίνοντας το αίτημα του πέρα ως πέρα δίκαιο, προχωρά στην αναβολή των αγώνων Κυπέλλου.

  Παράλληλα, λόγω του προβλήματος που προέκυψε με την κάρτα υγείας ποδοσφαιριστών αναβλήθηκε εκ νέου και η προγραμματισμένη για σήμερα αναμέτρηση του ΑΟ Ποταμιάς με την Κεραμωτή, που εκκρεμεί από την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Το παιχνίδι αυτό ήταν προγραμματισμένο για τις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

   

  Διαμαρτυρία από ΕΠΣΚ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας διαμαρτυρήθηκε εγγράφως προς τον υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιώργο Βασιλειάδη και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ότι είναι πρακτικά αδύνατη η εφαρμογή της Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή από τις 9 Οκτωβρίου 2018.

  «Ζητάμε την κατανόηση, την ευαισθησία και πάνω απ’ όλα τη σοβαρή αντιμετώπιση του ζητήματος, ώστε να δοθεί από μέρους σας παράταση ενός εύλογου χρονικού διαστήματος για να μπορέσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές του νομού μας, που ανέρχονται περίπου στους τρεις χιλιάδες (3.000), να ανταποκριθούν σε αυτήν τους την υποχρέωση.

  Το πρόβλημα, όπως αντιλαμβάνεστε, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστείτε ότι σε όλη τη χώρα σήμερα δραστηριοποιούνται 1.500.000 ποδοσφαιριστές», αναφέρεται από πλευράς ΕΠΣ Καβάλας για το θέμα που αναστάτωσε τα σωματεία τα τελευταία 24ωρα.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.