Χρονόμετρο

  ΣΟΚ: Τα σκουπίδια έκρυβαν το πτώμα!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Απάντηση στο ερώτημα αν το πτώμα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Καβάλα ανήκει στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος καλείται να δώσει ο ιατροδικαστής και η αστυνομική έρευνα.

   

  Άσχημη εξέλιξη είχε η επιχείρηση καθαρισμού των συνεργείων του δήμου Καβάλας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στον Άγιο Νικόλαο, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία, καθώς βρήκαν πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

  ptoma-3

  Τα συνεργεία του Δήμου Καβάλας βρίσκονταν στο διαμέρισμα από νωρίς το πρωί, ώστε να απομακρύνουν σκουπίδια, τα οποία είχαν φτάσει μέχρι το ταβάνι και εμπόδιζαν ακόμη και την πόρτα να ανοίξει, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι παραπονέθηκαν για έντονη δυσοσμία.

  ptoma-7

  Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και λίγες ημέρες είχε εξαφανιστεί ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο οποίος διέμενε μόνος στο διαμέρισμα, ενώ την εξαφάνισή του δήλωσε στις αστυνομικές αρχές η σύζυγός του και εικάζεται ότι το πτώμα ανήκει στον ίδιο χωρίς όμως να είναι και βέβαιο, ωστόσο με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια. Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να ερευνούν την υπόθεση.

   

  Δ.Μ.

  ptoma-4

  ptoma-1


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.