Χρονόμετρο

  ΚΑΒΑΛΑ: Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος ψαράς και μεταφέρθηκε για νεκροψία

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καβάλας, για περιστατικό αγνοούμενου 79χρονου αλιέα, επιβαίνοντα στο υπό ιδιοκτησίας του σκάφος “4 ΕΓΓΟΝΙΑ” Λ.Κ. 2578, το οποίο εντοπίστηκε από παραπλέον Α/Κ σκάφος, κενό επιβατών, έξω από την ιχθυόσκαλα Καβάλας.

   

  Άμεσα προς εντοπισμό του 79χρονου, απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η λάντζα “ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ” Ν.Κ. 300, στο οποίο επέβαινε και στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγε περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

   

  Ο ανωτέρω εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο  Γενικό Νοσοκομείο  Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

   

  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση,  παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του  Α/Κ “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Ν.Κ. 256, το Α/Κ “4 ΕΓΓΟΝΙΑ” μεταφέρθηκε στον οικείο λιμένα.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.