Χρονόμετρο

  ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» – Στα σκαριά η κατασκευή υδατοδρομίου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματιστεί για σήμερα συνάντηση του προέδρου του Ο.Λ.Κ., Χρήστου Ηλιάδη, με στελέχη της «Ελληνικά Υδατοδρόμια Α.Ε.», η οποία έχει την Καβάλα ψηλά στη λίστα της

   

   

   

  Στελέχη της «Ελληνικά Υδατοδρόμια Α.Ε.» θα βρίσκονται σήμερα στην Καβάλα και στον Οργανισμό Λιμένα για να έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο Χρήστο Ηλιάδη. Στόχος της κυβέρνησης είναι να αδειοδοτήσει περίπου σαράντα υδατοδρόμια μέχρι το τέλος του έτους και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το σχεδιαζόμενο υδατοδρόμιο στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

   

  Η εν λόγω εταιρεία έχει ψηλά στον σχεδιασμό της το λιμάνι «Απόστολος Παύλος» και οι συζητήσεις θα αφορούν στον ακριβή χώρο που θα κατασκευαστεί το υδατοδρόμιο, αλλά και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για την κατασκευή ενός τέτοιου έργου, το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί πολύ πιο εύκολα πλέον, καθώς βαίνει προς ολοκλήρωση το έργο των πλωτών εξεδρών – για τις οποίες μάλιστα ετοιμάζεται από τον ΟΛΚ προμελέτη αύξησης θέσεων. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μετά την ολοκλήρωση της σημερινή συνάντησης.

   

  Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 10 Ιουνίου, το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΚ θα θέσει προς έγκριση την αδειοδότηση του υδατοδρομίου, εξυπηρετώντας έτσι την εξέλιξη του έργου.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.