Χρονόμετρο

  Προτάσεις για διασκέδαση στην Καβάλα

  Δημοσιεύτηκε στις

  ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΑΠΟΛΛΩΝ»

  Ο κινηματογράφος «Απόλλων» ως και την Τετάρτη 18 Απριλίου προβάλλει τις ταινίες “Rampage” στις 7.15 το απόγευμα και στις 10 το βράδυ, “A quiet place” στις 10.15 το βράδυ, “Midnight sun” στις 9.30 το βράδυ, “Game night” στις 7.45 το απόγευμα, “Leo da Vinci: Mission Mona Liza” (μεταγλωττισμένο) Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στις 5.45 το απόγευμα, “Sherlock Gnomes” (μεταγλωττισμένο) Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα και “Peter Rabbit” (μεταγλωττισμένο) Παρασκευή – Σάββατο στις 7.30 το απόγευμα.

   

  “ACOUSTIC” BLUES & ROCK ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ “ALIAS” ΣΤΟ «ΦΟΥΑΓΙΕ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

  Το “acoustic” blues & rock σχήμα “Alias” θα δώσει συναυλία την Παρασκευή 13 Απριλίου στις 9.30 το βράδυ, στο cafe bar «Φουαγιέ» της Χρυσούπολης.

   

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ «ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ – ΕΞΙΛΕΩΣΗ» ΤΗΣ ΆΝΝΑΣ ΓΑΛΑΝΟΥ

  Οι «Εκδόσεις Διόπτρα – Dioptra Publications» και το βιβλιοπωλείο «Μερτζιανίδης» παρουσιάζουν τη συγγραφέα Άννα Γαλανού και το τρίτο μέρος της τριλογίας «Οι Δρόμοι της Καταιγίδας – Εξιλέωση», το Σάββατο 28 Απριλίου στις 8 το βράδυ στο καφέ μπαρ «Μαρκίζα».

   

  «PERFECT CRIME» LIVE ΣΤΟ “FRANCO’S” CLASSIC CAFE WINE BAR

  Το “Franco’s” classic cafe wine bar παρουσιάζει το τοπικό σε soul, jazz, funk σχήμα «Perfect Crime», το Σάββατο 14 Απριλίου στις 9.30 το βράδυ.

   

  ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ” ΣΤΟΝ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ»

  Η παιδική παράσταση με τίτλο «Το Όνειρο της Πέππα» θα ανέβει στο κινηματοθέατρο «Απόλλων» την Κυριακή 15 Απριλίου στις 11.30 το πρωί και στις 5 το απόγευμα.

   

  «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ» ME TON ΣΙΛΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ»

  Το stand up comedy show με τίτλο «Η Ιστορία Του Ελληνικού Έθνους Αλλιώς» με τον Σίλα Σεραφείμ, θα ανέβει στο κινηματοθέατρο «Απόλλων» την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 9.30 το βράδυ.

   

   

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΤΑ ΣΙΛΟ»

  Ο Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός και οι εκδόσεις “Gutenberg” παρουσιάζουν το βιβλίο του βραβευμένου Έλληνα συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού με τίτλο «Τα σιλό», τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Β.Κ.

   

  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΗ «ΤΣΙΛΙ»

  Το «Γρανάζι» και η «Δυάς Εκδοτική» παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Στέλιου Ανδρεάδη με τίτλο «ΤΣΙΛΙ», την Κυριακή 29 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο “Nouvelle Vague” cafe – theatre.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.