Χρονόμετρο

  Προσοχή μην το παραφορτώσουμε…

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση μιας μεγάλης πινακίδας που –μάλλον – χωρίς δυσκολία φαίνεται και από τα διερχόμενα πλοία. Μια υπερβολή που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, καθώς και μόνο ο όγκος του ίδιου του κτηρίου, είναι από μόνος του ένα πρόβλημα, στην βιτρίνα της πόλης.

   

  Χθες με πολύ χαρά ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης ανακοίνωσε ότι «Συνεχίζονται οι αλλαγές στην κεντρική είσοδο του Διοικητηρίου. Μετά την τοποθέτηση της φωτεινής επιγραφής προστέθηκαν και λειτουργούν φωτεινές ηλεκτρονικές επιγραφές μέσα από τις οποίες περνούν τα τηλέφωνα επικοινωνίας της κάθε υπηρεσίας της Π. Ε. Καβάλας ώστε ο κάθε πολίτης να μπορεί να ενημερώνετε άμεσα με το τηλέφωνο της υπηρεσίας που θέλει να επισκεφτεί!!! Νοικοκυρεύουμε το χώρο εργασίας μας!!!»… Δεν θα σχολιάσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες να δίδονται μέσα από την ιστοσελίδα, για να μην χρειάζεται κανείς να φτάνει μέχρι την είσοδο του διοικητηρίου, γιατί αν φτάσει είναι σίγουρο ότι θα θέλει να μπει μέσα, για να τελειώσει την δουλειά του και δεν θα μείνει στο τηλέφωνο. Δυστυχώς, αλλά αυτά ανήκουν σε μια λογική που δεν ταιριάζει με την πολιτική του gov.gr που προωθεί η κυβέρνηση, με εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά γενική ομολογία, στην πάταξη της γραφειοκρατίας.

   

  Ας σταματήσει εδώ όμως η προσπάθεια, γιατί λίγο ακόμη θέλει και το Σαββάτο δεν θα ξέρουμε που βρίσκονται τα όρια του παζαριού!!!


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.