Χρονόμετρο

  Εξιχνιάστηκαν 8 αρπαγές τσαντών – πορτοφολιών στην Καβάλα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 17χρονου υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

   

  Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, οκτώ (8) αρπαγές τσαντών – πορτοφολιών, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Καβάλας, κατά το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2016 – Μάιος 2017.

   

  Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 17χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

   

  Ειδικότερα, όπως προέκυψε ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, διέπραξε οκτώ (8) αρπαγές τσαντών – πορτοφολιών, από  γυναίκες οι οποίες κινούνταν πεζές στην πόλη της Καβάλας.

   

  Κατά τη διάπραξη των κλοπών ο 17χρονος αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 980 ευρώ περίπου, κλειδιά από οικίες και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

   

  Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.