Χρονόμετρο

  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ : Στις 30 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του στην ταβέρνα «Λάλης», βραβεύει Λαζαρίδη, Μανωλαρά

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καβάλας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην ταβέρνα «Λάλης» στο Κοκκινόχωμα, ενώ στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβεύσει δύο παράγοντες, που έχουν υπηρετήσει το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο επί σειρά δεκαετιών, τους Γιάννη Λαζαρίδη επί σχεδόν 40 χρόνια παράγοντα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και τον Χρυσόστομο Μανωλαρά, που φέτος κλείνει τα 30 χρόνια στη θέση του προέδρου στον Μέγα Αλέξανδρο Αντιφιλίππων. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

  «Καλούμε όλα τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Καβάλας στην εκδήλωση  κοπής της πίτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και ώρα 20:30 στην ταβέρνα «Λάλης» στο Κοκκινόχωμα.

  Κατά την εκδήλωση ο Σύνδεσμος Προπονητών θα βραβεύσει  δύο παράγοντες του ποδοσφαίρου τους κ.κ. Λαζαρίδη Ιωάννη και Μανωλαρά Χρυσόστομο  για την προσφορά τους στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.