Χρονόμετρο

  Κύκλωμα ναρκωτικών στην Καβάλα: Δύο προφυλακίστηκαν κι έπεται συνέχεια

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με τις απολογίες άλλων επτά από τους 24 συνολικά κατηγορούμενους για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα διακίνησης κάνναβης στην πόλη της Καβάλας συνεχίστηκε σήμερα η ανακριτική διαδικασία.

  Με απόφαση της ανακρίτριας έχουν ήδη προφυλακιστεί δύο άτομα και ο ένας εξ αυτών είναι ο αδελφός του πρώην αστυνομικού, που βρισκόταν στη φρουρά πρώην υφυπουργού από την Καβάλα και είχε τον ηγετικό ρόλο στην οργάνωση, ενώ αύριο εξετάζονται τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας και προβλέπεται ότι θα ακολουθήσουν κι αυτοί τον δρόμο της προφυλάκισης. Οι υπόλοιποι πέντε, που απολογήθηκαν σήμερα, αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως κι οι πρώτοι δέκα που κατέθεσαν την Κυριακή (μεταξύ τους κι οι δύο γυναίκες της οργάνωσης).

  Αύριο το πρωί, στις 9.30, στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί ο Αλβανός υπήκοος, που διέμενε στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις καβαλιώτικες αρχές) και φέρεται να προμήθευε με μεγάλες ποσότητες κάνναβης τους συνεργούς του από την Καβάλα.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.