Χρονόμετρο

  Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση πρώτων βοηθειών από τον φορέα Kids Save Lives στο Sports Camp Batis Multiplex.

  Δημοσιεύτηκε στις

  Διεξήχθη στο Sports Camp Batis Multiplex, ενημέρωση πρώτων βοηθειών από τον φορέα Kids Save Lives, με την εκπαιδεύτρια Μπέτυ Τσαρικτσή.

   

  Στην εκδήλωση, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την αντιμετώπιση πνιγμονής και την παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις λιποθυμίας από ζάλη.

   

  Όλοι οι συμμετέχοντες έκαναν πρακτική εξάσκηση στην ΚΑΡΠΑ, αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες. Η εκπαίδευση άφησε τα παιδιά ικανοποιημένα και ενθουσιασμένα από την εμπειρία.

   

  Ο υπεύθυνος του καμπ, Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του από την εκπαίδευση, επισημαίνοντας ότι τα παιδιά λαμβάνουν σημαντικά ερεθίσματα και, με πολλές ακόμα τέτοιες δράσεις, θα είναι έτοιμα στο μέλλον να παρέχουν πρώτες βοήθειες όποτε αυτό χρειαστεί.

   

  Ευχαριστούμε θερμά τον φορέα Kids Save Lives και την εκπαιδεύτρια Μπέτυ Τσαρικτσή για την εξαιρετική και χρήσιμη παρουσίαση.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.