Χρονόμετρο

  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΕΡΟΥΛΕΙΟΥ: Σειρά παίρνουν για λίφτινγκ Ποταμούδια και γήπεδα στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μετά το μεγάλο έργο ανάπλασης, που θα εκτελέσει ο Δήμος Καβάλας στο Βερούλειο, σειρά παίρνουν κι άλλοι αθλητικοί χώροι. Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο «Χ» ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας, Γιώργος Φιλόσογλου, στη μεθεπόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας θα έρθει προς έγκριση ένα σχέδιο για την βελτίωση του κλειστού γυμναστηρίου των Ποταμουδίων, σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Παληού, στα γήπεδα τένις εντός του αστικού ιστού, ενώ σειρά παρεμβάσεων θα γίνουν στα γήπεδα της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, καθώς και στα γήπεδα Χαλκερού και Νέας Καρβαλης

  «Μετά το Βερούλειο, έρχεται σε λίγες ημέρες προς ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο, σειρά εκτέλεσης νέων έργων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας. Πιθανότατα, αυτό θα γίνει στη μεθεπόμενη συνεδρίαση. Ήδη, οι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας εργάζονται πυρετωδώς, όπως και οι συνάδελφοι Δήμος Τουλκίδης και Ευαγγελία Δρακονακη, τους οποίους και ευχαριστώ για τη συνεργασία».

   

  Οι παρεμβάσεις στο κλειστό των Ποταμουδίων

  Μετά τις αλλαγές στους πίνακες φωτισμού, στο κλειστό των Ποταμουδίων θα επιχειρηθεί ένα λίφτινγκ στους εσωτερικούς χώρους, με ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων, των μπάνιων και των τουαλετών, ενώ θα τοποθετηθούν μονώσεις για τις υγρασίες. Ταυτόχρονα, θα γίνει η τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες, βελτιώσεις στο σύστημα ψύξης-θέρμανσης, ελαιοχρωματισμοί και λοιπές βελτιώσεις στο κυλικείο. Υπολογίζεται ότι οι εργασίες αυτές θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2017.

   

  Παρεμβάσεις στα γήπεδα του πρώην δήμου Φιλίππων και σε Χαλκερό, Ν. Καρβάλη

  Στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας ήδη εκπονείται μελέτη, που αφορά στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, του Χαλκέρου και της Νέας Καρβάλης.

  Έργα θα γίνουν στα αποδυτήρια των Κρηνίδων, καθώς και άλλες παρεμβάσεις, έπειτα από συνεννόηση με ανθρώπους του συλλόγου, ενώ έργα, αλλά και ελαιοχρωματισμοί θα γίνουν στα γήπεδα του Πολυστύλου (σ.σ. όπου φιλοξενούνται οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας), του Αμυγδαλεώνα, αλλά και του Ζυγού. Ελαιοχρωματισμοί και μικρές παρεμβάσεις θα γίνουν στα γήπεδα του Χαλκερού και της Νέας Καρβάλης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξεκινήσουν τα έργα στο Βερούλειο, ο Βύρωνας Καβάλας θα μετακομίσει στο γήπεδο του Χαλκερού.

  Ακόμη, στον σχεδιασμό του αντιδημάρχου Αθλητισμού και σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία θα γίνει ριζική ανακατασκευή στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και τον περιβάλλοντα χώρο του Παληού, όπως επίσης και αντικατάσταση των τριών αγωνιστικών χωρών των γηπέδων τένις, με νέο συνθετικό τάπητα και χαλαζία, αντικατάσταση προβολέων με λάμπες LED, τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες και λοιπές ουσιαστικές παρεμβάσεις.

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.