Χρονόμετρο

  ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ  ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ <<ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ>> ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη ,το Σάββατο και την Κυριακή 27-28/6, στο πανέμορφο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 1ου ομίλου στις ηλικίες Κ16.

  Αξίζουν συγχαρητήρια  στο Δήμο Παγγαίου για την ολοκλήρωση του σταδίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αποτελεί πράγματι κόσμημα για όλη την περιοχή της Αν. Μακεδονίας – Θράκης.

  Το σύλλογο μας στο πρωτάθλημα εκπροσώπησαν επάξια 6 αθλήτριες.

  1. Η Χατζηραφαηλίδου Στέλλα πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Τετραπλούν και απέδειξε για άλλη μια φορά την απόλυτη κυριαρχία της στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

  Πρώτη Πανελληνιονίκης με ρεκόρ συλλόγου 14.34 Μ.

  Επίσης η Στέλλα ήταν και δεύτερη Πανελληνιονίκης στα 80 Μ. Εμπόδια και πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

  1. Η Τσερκέζη Ιωάννα με χρόνο 19.69 στα 150 Μ. στέφθηκε τρίτη Πανελληνιονίκης και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
  2. Στο ίδιο αγώνισμα στα 150 Μ η Δερβεντζή Κλειώ με 20.26 ήταν πέμπτη ενώ η Καρίπογλου Δέσποινα με 20.28 ήταν έβδομη. Και τα δύο κορίτσια έκαναν πολύ καλούς χρόνους.
  3. Στην σκυταλοδρομία 4Χ80 με Καρίπογλου- Κοτάνη- Δερβεντζή- Τσερκέζη πήραμε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο
  4. Πολύ καλή εμφάνιση και από την Ριμπίδου Ευθυμία στα 1200 Μ.

  Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες μας και φυσικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην κ. Ρούλα Μαυρομάτη και στον κ. Ασλανίδη Δημήτρη,τους προπονητές των παιδιών.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.