Χρονόμετρο

  Πολλά και μικρά τραπεζάκια σαλονιού

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το σαλόνι είναι ένας από τους αγαπημένους μας χώρους. Εκεί που ζούμε και μοιραζόμαστε χαρούμενες στιγμές με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Για τον λόγο αυτό νιώθουμε την ανάγκη, ο χώρος αυτός να είναι πάντα όμορφα στολισμένος με έπιπλα που αναδεικνύουν το στυλ και την προσωπικότητά μας. Θέλουμε αυτός ο χώρος να μαρτυρά στους κοντινούς μας ανθρώπους ποιοι είμαστε.

  Έτσι επενδύουμε πάντα σε χρώματα που μας προκαλούν χαρά, σε έπιπλα που μας προσφέρουν ξεκούραση και σε υφάσματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ζεστασιά.

  Κι αφού αγοράσουμε τους καναπέδες και τις πολυθρόνες στα χρώματα, τα μοτίβα και τις υφές που μας αρέσουν προχωράμε και στην υπόλοιπη διακόσμηση, σκεφτόμενοι τι τραπεζάκι σαλονιού να πάρουμε που να ταιριάζει στο χώρο.

  Συχνά, όμως, πέφτουμε σε διλήμματα αφού βρίσκουμε πολλά coffeetables που να ταιριάζουν στο σαλόνι μας. Και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Μελετάμε και ξαναμελετάμε ποιο από τα δυο ή τα τρία θα ταίριαζε καλύτερα, ποιο μας αρέσει πιο πολύ ή ποιο θα είναι περισσότερο πρακτικό.

  Ωστόσο, εάν διαθέτετε ένα ευρύχωρο σαλόνι, γιατί να μην επενδύσετε σε περισσότερα τραπεζάκια σαλονιού;

  Πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει κάτι τέτοιο;

  Εύκολα! Το μεγάλο σαλόνι ευνοεί την ύπαρξη και τη συνύπαρξη πολλών επίπλων. Έτσι, για παράδειγμα, αν επιλέξετε να τοποθετήσετε δυο τραπεζάκια σαλονιού, θα δημιουργήσετε μια μοντέρνα και σύγχρονη αίσθηση διακόσμησης. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε το ένα τραπεζάκι να είναι ψηλότερο από το άλλο.

  Από την άλλη, μπορείτε να χωρίσετε το σαλόνι σας σε δυο μέρη και αντί να τοποθετήσετε τα τραπεζάκια σαλονιού το ένα δίπλα στο άλλο, μπορείτε να δημιουργήσετε δυο σαλόνια, μοιράζοντας και τα υπόλοιπα έπιπλα. Αυτή είναι μια ακόμη πρωτότυπη ιδέα που μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά στο χώρο σας.

  Φυσικά, αν αποφασίσετε να αγοράσετε παραπάνω από ένα τραπεζάκια, μη διστάσετε να επιλέξετε τραπεζάκια σε διαφορετικό σχήμα, μέγεθος, υλικό ή χρώμα. Κάτι τέτοιο δημιουργεί ένα πολύ στιλάτο αποτέλεσμα που λίγοι τολμούν και αναδεικνύουν τον δυναμισμό που κρύβετε μέσα σας, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

  Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να συνδυάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε τραπεζιού, ώστε ναι μεν, να δημιουργήσετε το εφέ δυο ξεχωριστών σαλονιών, αλλά ταυτόχρονα να μην σας κάνει να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε δυο διαφορετικά σπίτια.

  Λοιπόν, μην φοβηθείτε να τοποθετήσετε μικρά έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα ακόμα και σε έναν μεγάλο χώρο, αφού θα βοηθήσει τον χώρο σας, και στη συγκεκριμένη περίπτωση το σαλόνι σας, να αναδειχτεί και να φανεί ακόμα πιο ευρύχωρο.

  Αν η ιδέα του να επενδύσετε σε περισσότερα τραπεζάκια σαλονιού σας αρέσει, αλλά διαθέτετε μικρό σαλόνι για να χωρέσει δυο τέτοια έπιπλα, σκεφτείτε να αγοράσετε δυο ή τρία μικρά στρογγυλά ή τετράγωνα τραπεζάκια, που θα τοποθετήσετε κοντά το ένα στο άλλο αναδεικνύοντας και τα υπόλοιπα έπιπλα Sofa.gr.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.