Χρονόμετρο

  Με λαμπρότητα η κοπή πίτας του Ερασιτέχνη ΑΟΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Κυριακής (8/2) ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων «Μιχάλης», παρουσία όλων των τμημάτων, των προπονητών, των γονέων, της διοίκησης, αλλά και πλήθους φίλων του.

  Ο πρόεδρος του ΑΟΚ, Ντίνος Κανάκης, έκανε τον απολογισμό για την χρονιά που πέρασε για όλα τα τμήματα του συλλόγου, ενώ βραβεύτηκαν η Άννα Τσουκαλά για την συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα Κορασίδων, ο Σταύρος Γρηγοριάδης για την προσφορά του στην αναγέννηση του τμήματος πετοσφαίρισης, η Σωτηρία Μαυρομμάτη για τις διακρίσεις της στο τμήμα στίβου και την Εθνική ομάδα, το τμήμα μαχητικών τεχνών για τις επιδόσεις του εντός και εκτός Ελλάδος, ο Μίμης Χριστοφιλογιάννης για την 20ετή και τεράστια προσφορά του ως πρόεδρος του συλλόγου, καθώς και ο Μπάμπης Παναγιωτίδης για την ανιδιοτελή προσφορά του τόσο ως φίλαθλος όσο και ως μέλος της ΠΑΕ ΑΟΚ.

  Πέραν όμως των βραβείων, έγινε παρουσίαση της επετειακής φανέλας του ΑΟΚ για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του, με τον πρόεδρο Ντ. Κανάκη να την προσφέρει ως δώρο τόσο στον αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαρκόπουλο όσο και στη δήμαρχο Δ. Τσανάκα, ώστε από δω και πέρα να κοσμούν τα γραφεία τους, μια και ως γνωστόν ο Αθλητικός Όμιλος «ΚΑΒΑΛΑ» φέρει το όνομα της πόλης και αν μη τι άλλο έχει συμβάλλει σημαντικά στην προβολή της.

  Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε η βασιλόπιτα και στους αθλητές μας, με 18 από αυτούς να βρίσκουν το τυχερό φλουρί και να κερδίζουν διάφορα δώρα. Το Δ.Σ. του Α.Ο. Καβάλα ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης και τις επιχειρήσεις: Αρτοποιείο Φελλαχίδη, Ζαχαροπλαστείο Κων/νου Χασουλάκη, Παιχνίδια «Μεταξάς», Αρτοποιείο «Το Στάχυ», Cinema Apollon και την Αίθουσα Εκδηλώσεων «Μιχάλης» για την στήριξη τους.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.