Χρονόμετρο

  Φιέστα στην Πέρνη, σώθηκε το Χαλκερό, στη Β’ κατηγορία η Ν. Καρυά

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει πλέον η Πέρνη, με τους κατοίκους του χωριού να πανηγυρίζουν από το απόγευμα της Κυριακής (29/4) την άνοδο του Κεραυνού ομάδας στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην 41χρονη ιστορία του συλλόγου.

  Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου, περιφερειακών συμβούλων, του προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλη Παπαδόπουλου, αλλά και παραγόντων από την ευρύτερη περιοχή (σ.σ. ήταν και ο πρόεδρος του Νέστου, Νίκος Μπουντρούδης), πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στους πρωταθλητές της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ για την περίοδο 2017-18. Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό, με τον Κεραυνό να επικρατεί της Δόξας Θεολόγου με 4-2, αποχαιρετώντας ιδανικά τη σεζόν.

  Ο Ατρόμητος Χαλκερού πήρε τον βαθμό που έψαχνε στα Λιμενάρια και μάλιστα μετά από «διπλό» με 0-2 επί της Αναγέννησης και παρέμεινε στην κατηγορία. «Διπλό», αλλά χωρίς αντίκρισμα πήρε ο Εθνικός Νέας Καρυάς στο Χρυσοχώρι, όμως τελικά είναι αυτός που θα υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία. Εκτός έδρας νίκες στο φινάλε για Ορφέα και Βρασίδα Ν. Περάμου. Ισοπαλία στο ΑΕΚ-Φρίξος.

  Φιέστα είχε το Σάββατο και στις Κρηνίδες, με τον τοπικό Κεραυνό να πανηγυρίζει την επάνοδό του στην Α’ κατηγορία από τον 2ο όμιλο, ενώ ο Μ.Α. Φιλίππων περιμένει κι αυτός να το γιορτάσει την επόμενη εβδομάδα, αφού θα είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει αυτή των Κρηνίδων.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.