Χρονόμετρο

  Περιορισμοί στην κίνηση στο Παγγαίου λόγω υλοτομίας

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

   

  Με το παρόν Δ.Τ. επιθυμούμε να ενημερώσουμε όλους τους πολίτες, επαγγελματίες, περιπατητές και χρήστες αναψυχής αλλά και όλο τον πληθυσμό που κατευθύνεται προς την περιοχή του Παγγαίου όρους, ότι από μηνός βρίσκονται σε εξέλιξη και θα συνεχίσουν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου προγραμματισμένες «υλοτομικές & συγκομιστικές εργασίες και εργασίες βελτίωσης δασών» σε δασικές περιοχές που χωρικά καταλαμβάνουν έκταση από την περιοχή των δασικών λυομένων οικημάτων μέχρι τις εγκαταστάσεις του υπάρχοντος καταφυγίου στο Παγγαίο.

  Παρά το γεγονός ότι ο ανάδοχος Δασικός Συνεταιρισμός Εργασίας (ΔΑ.Σ.Ε.) λαμβάνει και τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, που επιβάλλονται για την πρόληψη ατυχημάτων και επειδή ακόμη πρόκειται για δασικό περιβάλλον, όπου ενίοτε διαμορφώνονται μη προβλέψιμες και άμεσα διαχειρίσιμες καταστάσεις, όπως λ.χ. ο προσωρινός αποκλεισμός του δρόμου διέλευσης, παρακαλούνται οι επισκέπτες που επιλέγουν να κινηθούν πεζή εντός του δάσους, καθώς και οι κάτοχοι μηχανοκίνητων μέσων μεταφοράς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή, να κινούνται με την ελάχιστη δυνατή ταχύτητα και σε κάθε περίπτωση να συμβουλεύονται προ κάθε επίσκεψης το προσωπικό του Δασονομείου Ελευθερούπολης αλλά και τα μέλη του αναδόχου ΔΑ.Σ.Ε. που εργάζονται στο πεδίο, ως προς τις ιδιαιτερότητες σε θέματα μετακινήσεων που ισχύουν την περίοδο αυτή.-


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.