Χρονόμετρο

  ΔΕΥΑΚ: Ψαράδες και κολυμβητές να αποφεύγουν αύριο την θάλασσα στο Περιγιάλι

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 05:30 π.μ. θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης στη φλάντζα σύνδεσης του υποθαλάσσιου αγωγού εκροής Ε.Ε.Λ. πόλης Καβάλας με το φρεάτιο φόρτισής του.

  Για την υλοποίηση των παραπάνω εργασιών απαιτείται η διακοπή λειτουργίας του αντλιοστασίου αποχέτευσης ακαθάρτων Α5 του Κεντρικού Αποχετευτικού Αγωγού (Κ.Α.Α.) πόλης Καβάλας.

  Τα εισερχόμενα στο προαναφερθέν αντλιοστάσιο λύματα μπορούν να αποθηκευτούν προσωρινά στις δεξαμενές του για διάστημα περίπου δυο (2) ωρών.

  Σε περίπτωση που οι εργασίες στον υποθαλάσσιο διαρκέσουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, υπάρχει η πιθανότητα ελεγχόμενης διαρροής λυμάτων στη θαλάσσια περιοχή εκβολής του χειμάρρου Χ1 Περιγιαλίου, στην περιοχή του πρώην Στρατοδικείου Καβάλας.

  Μετά από τα παραπάνω η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. προτρέπει προληπτικά τους κολυμβητές και ερασιτέχνες αλιείς να αποφύγουν τη χρήση της θαλάσσιας περιοχής σε ακτίνα διακοσίων (200) μέτρων, από το σημείο εκβολής του χειμάρρου Χ1 Περιγιαλίου, στην περιοχή του πρώην Στρατοδικείου Καβάλας.

  Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

  της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

   

   

   

  Κουφατζής Χαράλαμπος


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.