Χρονόμετρο

  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Συνεδριάσεις μόνο για όσους λαμβάνουν αντιμισθία;

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

   

  Με επιστολή τους προς πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ Χρήστο Παπαθεοδώρου και κοινοποίηση προς το γραφείο του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου και τους Επικεφαλής των παρατάξεων, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ζητάει αλλαγή της ώρας συνεδρίασης καθώς υπάρχουν και εργαζόμενοι που οι υποχρεώσεις του δεν τους επιτρέπουν να συμμετέχουν.

   

  «Αίτημα αλλαγής ώρας διεξαγωγής της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου (30/08)»

   

  Αγαπητέ κε Παπαθεοδώρου,

   

  Με την παρούσα επιστολή, εκφράζω την έντονη δυσαρέσκεια όλων των μελών της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» για την ώρα διεξαγωγής της επικείμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου (30/08), η οποία έχει προγραμματιστεί στις 13.00.

  Η 30η Αυγούστου είναι ημέρα Δευτέρα, δηλαδή εργάσιμη και μάλιστα η προτελευταία ημέρα του μήνα, που για τους περισσότερους/ες σημαίνει επαυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ενδεχομένως, αυτό να μην αποτελεί προτεραιότητα για ορισμένα από τα μέλη της Διοίκησης -ιδίως δε για όσους λαμβάνουν αντιμισθίες- ωστόσο παρακαλώ να γίνει σεβαστό το αίτημα μας.

  Προλαμβάνοντας τυχόν αντιδράσεις, σημειώνω ότι την προηγούμενη φορά που αιτηθήκατε διεξαγωγή συνεδρίασης σε εργάσιμη ώρα, είχαμε συμφωνήσει κινούμενοι σε ένα πλαίσιο συναδελφικής αλληλεγγύης και σεβόμενοι το προσωπικό κώλυμα του Περιφερειάρχη.

  Επειδή όμως δεν επιθυμούμε να «μονιμοποιηθεί» αυτή η κατάσταση, καταθέτω την διαμαρτυρία μου και εκ μέρους της παράταξης αιτούμαι την αλλαγή ώρας διεξαγωγής της Συνεδρίασης, προτείνοντας να γίνει στις 18.00 της ίδιας ημέρας.

   

  Χριστόδουλος Τοψίδης

  Επικ. «Περιφερειακή Σύνθεση»


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.