Χρονόμετρο

  «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ»: Ζητάει έκτακτη χρηματοδότηση των νοσοκομείων που εδρεύουν σε μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας Α.Μ.Θ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με την παρούσα επιστολή της παράταξής μας, αιτούμαστε να συμπεριληφθεί ως έκτακτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στην 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Δια Περιφοράς) στις 26 Μαρτίου 2020, η έκτακτη χρηματοδότηση των νοσοκομείων που εδρεύουν σε μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Σημειώνουμε δε, ότι το ΠΓΝΑ έχει οριστεί ως «νοσοκομείο αναφοράς» και υποδέχεται όλα τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού όπως επίσης αντιμετωπίζει και τα επιβεβαιωμένα περιστατικά.

  Η Περιφέρεια Α.Μ.Θ στην πρωτόγνωρη υγειονομική και ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζουμε και με δεδομένη την ανάγκη θωράκισης του εθνικού συστήματος υγείας πρέπει να συνδράμει άμεσα και έμπρακτα τις μονάδες υγείας της Περιφέρειάς μας με κάθε δυνατό μέσο και να σταθεί στο πλευρό του υγειονομικού προσωπικού που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της προστασίας των συμπολιτών μας.

  Επισυνάπτουμε παρόμοιες κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί απόάλλες περιφέρειες της χώρας προς τα νοσοκομεία.

   

   

  Για την «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ»

   

  Ο επικεφαλής

  Χριστόδουλος Τοψίδης


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.