Χρονόμετρο

  ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΘΗΝΗ ΓΝΩΣΗ –Βιβλία από μισό ευρώ !

  Δημοσιεύτηκε στις

  Άνοιξε τις πύλες του από χθες το «Παζάρι Βιβλίων», που θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου

  Βιβλία για όλα τα γούστα, την κουλτούρα και τα βαλάντια των αναγνωστών έρχεται να καλύψει το «Παζάρι Βιβλίου», το οποίο άνοιξε από το πρωί της Πέμπτης (12/6) τις πύλες του και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Ιουλίου.

  Το «Παζάρι Βιβλίου» διοργανώνεται από το επαγγελματικό σωματείο εκδοτών βιβλιοπωλών Ελλάδας και για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην πόλη της Καβάλας.

  Ο υπεύθυνος του «Παζαριού Βιβλίου», Νίκος Μπαζίνας, με δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε αρχικά ότι στην προσπάθεια του σωματείου συμμετέχουν 120 εκδότες, διαθέτοντας 180.000 βιβλία και σε τιμές που αρχίζουν μόλις από μισό ευρώ (0,50€)! 

  ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ (1)

  Ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη για φθηνό βιβλίο

  ” Είναι μια προσπάθεια που στα μεγάλα αστικά κέντρα, κυρίως στην Αθήνα, γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εξαιτίας της οικονομικής κρίσης το πράγμα έχει γιγαντωθεί”, σημείωσε ο κ. Μπαζίνας και συνέχισε: «Ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη για φθηνό βιβλίο. Το “Παζάρι Βιβλίου” έγινε ήδη σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι και στην Καβάλα θα έχουμε μεγάλη επιτυχία».

  Οι χαμηλές τιμές των βιβλίων οφείλονται στη συγκυρία ότι αρκετοί εκδότες κρατάνε τα βιβλία στις αποθήκες και προκειμένω να μην οδηγηθούν σε πολτοποίηση ή για φορολογικούς λόγους, διαθέτουν όλον αυτόν τον όγκο βιβλίων, που δε βρίσκονται στις προθήκες των μεγάλων βιβλιοπωλείων.

  Το «Παζάρι Βιβλίου» λειτουργεί στην οδό Ερυθρού Σταυρού 34, απέναντι από το διοικητήριο και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους καθημερινά, από τις 10.00 έως τις 21.00 και τα Σάββατα έως τις 20.00, χωρίς κανένα όριο στις αγορές των επισκεπτών.

  Δ.Μ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.