Χρονόμετρο

  FOOTBALL LEAGUE: Πάτσης – «Έστησαν κι άλλο ματς»

  Δημοσιεύτηκε στις

   Ντόμινο έρχονται οι εξελίξεις σε Νίκη Βόλου και Ηρακλή, έπειτα από τις αποκαλύψεις του πρώην γενικού αρχηγού της Νίκης, Γιώργου Παπαδόπουλου, στη δίκη στον ΣΚΑΪ ότι ποδοσφαιριστές «έστησαν» τον αγώνα με τον Ηρακλή να έρθει over, εμπλέκοντας -εμμέσως πλην σαφώς- παίκτες που μετακόμισαν φέτος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από αυτήν του Βόλου (Τάσος Κυριάκος, Δημήτρης Κοντοδήμος και ο Καβαλιώτης Νίκος Πουρτουλίδης).

  Ο πρόεδρος της ομάδας της Μαγνησίας, Ανδρέας Πάτσης, με δηλώσεις του χθες στο Αθλητικό Metropolis υποστήριξε ότι έχει στοιχεία πως ποδοσφαιριστές έκαναν… διαβολιά και σε άλλο παιχνίδι, όπου οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν!

  «Ο φίλος μου, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος, δεν είναι σε καλή ψυχολογία. Εγώ όμως είμαι μετά την νίκη. Είναι κρίμα καθώς ο Παπαδόπουλος κάνει μια σημαντική προσπάθεια και πιστεύω πως θα ανεβάσει την ομάδα. Τέτοιες πράξεις διακυβεύουν τις επενδύσεις μας και είναι άσχημο να συμβαίνουν. Γνωρίζω για το παιχνίδι. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ήταν στημένο. Δεν μπορώ να δικάσω και να καταδικάσω αν δεν ξέρω. Πρώην παίκτης ήταν αυτός που καταδίκασε και άνοιξε τον χορό. Εμείς οι παράγοντες δεχόμαστε τα πυρά! Εάν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα είναι κατακριτέα. Εάν συνέβη είναι για την κρεμάλα. Χωρίς να θέλω να προδικάσω είναι καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα.

  Επειδή όλα έγιναν στην δικιά μου καμπούρα θα είμαι ευτυχής, αν θα μπορέσω να δώσω φως στην υπόθεση. Εγώ το έμαθα από την εκπομπή του Θωμαΐδη. Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο στον αθλητικό εισαγγελέα και παρακάλεσα να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ο συγκεκριμένος πρώην παίκτης μου έκανε την καταγγελία στον συνεργάτη του εδώ στη Νίκη Βόλου. Υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία με την καταγγελία. Εγώ θα παρακολουθώ την εξέλιξη της υπόθεσης και αναλόγως θα κινηθώ».

  Για τους λόγους που έγινε η καταγγελία: «Δεν μπορώ να γνωρίζω για ποιον λόγο έκανε την καταγγελία. Μπορεί να ήθελε να το βγάλει από μέσα του. Είναι δεδομένο πως θα κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα. Υπάρχει και άλλο παιχνίδι, όπου παίκτες της Νίκης Βόλου έκαναν μια «διαβολιά». Έχασε η ομάδα, όχι με μεγάλο σκορ. Ο μάρτυρας είναι αξιόπιστος, έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιες αρχές».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.