Χρονόμετρο

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Με επιτυχία έγιναν τα «Παρίδεια 2016», πρωτιά για τους Παλαιμάχους του ΑΟΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ήταν όλοι εκεί, στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα, για το τουρνουά «Παρίδεια 2016», ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του Δημήτρη Παρίδη, παίζοντας ποδόσφαιρο και να συγκεντρώσουν χρήματα για το ίδρυμα «Αγία Μαρίνα» και το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Ελευθερούπολης.

   

  Το ραντεβού των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, των του ΑΟ Καβάλας, του Ορφέα Ελευθερούπολης και ομάδας επιλέκτων της δημοτικής ενότητας Ελευθερών ήταν προγραμματισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας (24/10) και όλοι φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους για να τιμήσουν το σπουδαίο συμπαίκτη, συντοπίτη, συνάδελφο, φίλο, τον Δημήτρη Παρίδη.

   

  Ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ήταν στο γήπεδο από νωρίς και κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Ο Κώστας Κουγιουμτζόγλου έκανε αναφορά στην δράση του Δημήτρη Παρίδη για να θυμούνται οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι.

  Για την ιστορία, την πρωτιά στο 1ο τουρνουά «Παρίδεια 2016» κατέκτησαν οι παλαίμαχοι του ΑΟ Καβάλας, που κέρδισαν με 5-4 στα πέναλτι την ομάδα παλαιμάχων του Ορφέα Ελευθερούπολης (0-0 κ.α.).

   

  Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης έπαιξαν οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και η ομάδα Επιλέκτων της δημοτικής ενότητας Ελευθερών και κέρδισαν με 3-0.

   

  Το τουρνουά, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των παλαιμάχων του ΑΟΚ σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του Δημήτρη Παρίδη, αλλά και η σύζυγος του. Το επόμενο ραντεβού, για το 2ο τουρνουά, δόθηκε για το 2018.

   

   

  Συγχαρητήρια του Βρασίδα Νέας Περάμου

   

  Με ανακοίνωση του ο ΑΜΣ Βρασίδας Ν.Περάμου συνεχάρη τους διοργανωτές του τουρνουά «Παρίδεια 2016». Αναφέρονται τα εξής:

   

  «Ο ΑΜΣ Βρασίδας θέλει να συγχαρεί τον ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα για την άψογη διοργάνωση «Παρίδεια 2016» που τελέστηκε στην μνήμη του Δημήτρη Παρίδη Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ.

  Στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε πήραν μέρος οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ, οι Παλαίμαχοι του Ορφέα, οι Παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από τον Δήμο Ελευθερών οι οποίοι αποτελούνταν από ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στην ομάδα του Βρασίδα.

  Ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας αποτελεί η συμμετοχή του Προέδρου μας Τάσο Μήτρου, ο οποίος κατέβασε ρολά με θεαματικές αποκρούσεις και με τις δύο ομάδες που αγωνίστηκε καθώς εκτός από την ομάδα επιλέκτων του Δήμου Ελευθερών, υπερασπίστηκε άξια και την ομάδα του Ορφέα, κρατώντας το μηδέν στην εστία του και επιβεβαιώνοντας ότι ακόμα κι αν απέχει ενεργά από την ποδοσφαιρική δράση, το ταλέντο δεν τον εγκαταλείπει ποτέ! Να σημειώσουμε πως την διοργάνωση τίμησε και ο Δήμαρχος του Δήμου Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους τίμησαν με την συμμετοχή τους την μνήμη του Δημήτρη Παρίδη».

   

   

  Τα αποτελέσματα

   

  1οι αγώνες

  ΑΟΚ-Επίλεκτοι Δημ. Ελευθερών 1-0

  ΠΑΟΚ-Ορφέας Ελευθερούπολης 4-5 πεν.

   

  Μικρός τελικός

  Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ-Επίλεκτοι Δημ. Ελευθερών 3-0

   

  Τελικός

  ΑΟΚ-Ορφέας Ελευθερούπολης 0-0 κ.α. (5-4πεν)

   

  Η τελική κατάταξη

   

  1. Παλαίμαχοι ΑΟΚ
  2. Παλαίμαχοι Ορφέας Ελευθερούπολης
  3. Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ
  4. Επίλεκτοι Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών.

  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.